×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Zoveel hobby's, maar geen kl#ten goesting hebben!

Zoveel hobby's, maar geen kl#ten goesting hebben!


Iedereen heeft wel zo van die momenten waarbij je u zo verveeld. En je hebt zoveel zaken waarmee je kunt bezig houden. Maar helaas is het niet voor iedereen haalbaar en niet iedereen heeft ook zin om iets te doen. Niet iedereen heeft de positieve ingesteldheid om alle kracht en energie uit zich te halen. Ik ben nu al een aantal weken thuis door een operatie en zijn nog maanden die afkomen, dik tegen mijn goesting uiteraard.

Ik heb verscheidene hobby's

-Grafisch tekenen

-Portret tekenen

-Gitaar,piano,zingen,componeren

-Dj

-Fotografie

-Lezen (wetenschappelijke bladen)

EN TOCH HEB IK GEEN GREINTJE ZIN OM IETS TE DOEN!

Hoe noemen ze dit, is dit een depressie? Is dit gewoon verveling? Ik heb een vaste gips en ik kan dus ook niet buiten. Ik vraag me af wat mij een boost kan geven om terug wat actief creatief te zijn. Ik erger mij omdat het huishouden niet wordt gedaan naar mijn normen. Ik erger mij aan alles! Ik erger mij aan bezoek en ik erger mij aan berichten en telefonische gesprekken. Ben ik hier in godsnaam in een put aan het vallen? Zo ja, dan wil ik wel een ladder mee hebben om er snel mogelijk uit te kruipen. Zuchten zuchten en nog eens zuchten... Denken aan wat iedereen kan en wat ik niet kan. Ik pieker ook teveel, piekeren om mijn vader die kanker heeft en piekeren omdat het nog niet gestofzuigd is. Piekeren omdat de vaatwasser nog niet geleegd is. En nu iedereen? Waarom doe je het niet zelf? OMDAT IK IN DE GIPS ZIT EN PIJN HEB!!! IK KAN NIET STAPPEN!!! IK BEN VOOR HET EERST IS 28 JAAR KREUPEL!


Voila, nu loop ik opgefokt op me zelf. Na enige tijd kan je u zelf niet meer verdragen en kijk je alleen naar jouw eigen gebreken. 

Ik roep niet vaak op hulp, maar nu heb ik het wel nodig...

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Albert van den Berg
Je focus ligt op je pijn en immobiliteit, logisch ook gezien je situatie. Afleiding zou kunnen, maar dan moet je pijn eerst zakken, daarna kun je voor je eigen een plan maken wat je wilt doen om te ontspannen. Sterkte de komende tijd.  
09-05-2018 21:13
09-05-2018 21:13 • 1 reactie • Reageer
kds.desutter
Hmmmm... Daar heb je mijn antwoord! Dank je! 
09-05-2018 21:47
09-05-2018 21:47 • 1 reactie • Reageer