×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Ik ben 19 jaar en ik heb schulden.

Ik ben 19 jaar en ik heb schulden.


Hallo, ik ben 19 jaar en ik heb schulden.

"Wow wat heftig!" Hoor ik door je hoofd gaan. Ja dat klopt, het is heftig om niet van je jeugd te kunnen genieten. Ik zorg dagelijks voor mijn moeder en mijn zusje, zodat hun in een schoon huis kunnen leven, mijn zusje naar school gebracht word en dat er eten op tafel staat na 6 uur. Ik ben geen moeder, heb daar ook nog niet voor gekozen. Maar ik moet alle taken thuis overnemen omdat mijn moeder het bijna niet meer kan door lichamelijke klachten.. ik vind dit niet erg om te doen maar het breekt je iedere avond.

Ik ben 19 jaar, hard werkend zodat ik iets kan verdienen. Ik volg geen studie dit is ten eerste niet behaalbaar vanwegen mijn depressie en andere klachten zoals het syndroom van Titze (ontstekingen in het borstbeen en ribben of toch wel een vorm van Reuma), hierdoor zijn dingen moeilijk haalbaar voor mij en raak ik door de pijn motivatieloos. + een opleiding volgen is super duur !!

"Ja maar je krijgt toch studiefinanciering ?" Ja dat klopt, maar dat moet je uiteindelijk ook terug betalen en er komt voor mijn gevoel een enorme druk achter mij te staan.

Ik ben 19 jaar en ik heb schulden, ja nogmaals het is rot, klote,ellendig, hopeloos en ik voel me er zwak, ziek en misselijk van.

HOE KUNNEN DE POLITIEKE, GEMEENTES EN VERZEKERINGEN VERWACHTEN DAT EEN 19 JARIGE AL HET GELD VAN DE WERELD HEEFT??

Ik vind het te gek voor woorden, misschien is dit een eenzame mening maar kom op zeg! Ik werk me kapot, thuis en op werk.. voor centen die ik aan mijn verzekering moet geven en de deurwaarders van Flanderijn. Ik hou geen drol over.

Ik vind het schandalig dat ze alle zorgen op een jongvolwassenen gooien.. en me vervolgens overgeven aan Flanderijn, een bedrijf die je een groot bedrag vraagt die je gelukkig wel in termijnen mag betalen. Hoe is het allemaal zo gek geworden, zo duur en zo rot.. ik schaam me dood voor mijn schulden.. maar ik hoop begin volgend jaar eruit te zijn!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties