×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

YoorsVervolg van Zelfbeeld deel 1. *bliiing* B. 'Goedemorgen, kom je dit weekend naar mij toe?' F. 'Wil je alsjeblieft naar mij komen, ik heb geen geld voor de trein.' Ik was bang voor mijn toemalige vriend. Nu nog. Omdat ik weet hoe hij is. Waarom heeft hij het gedaan? Waarom stoptte hij niet na de eerste NEE!?' Waarom gebeurd mij dit nu weer.? Ik wreef mijn tranen weg en liep naar de fietsenstalling. Eenmaal thuis aangekomen, loop ik regelrecht door naar boven. Ik plof me neer op het bed en ik wacht tot mijn telefoon connectie maakt met wi-fi. *BLINGGG* B: 'Ik maak zometeen geld over voor de trein. Ik wil je hier hebben.' 'SH*T waarom wilt hij gewoon niet hierheen komen...?' F: 'Wil je naar mij toe komen?' B: 'Ja, kan ook.' F: 'Als je dat niet wilt kom ik wel naar jou.' B: 'Nee prima, ik ben er vrijdag wat later maar ik zal je op de hoogte houden.' F: 'Oke schat, ik ben nu thuis.' Hij was mijn eerste echte liefde.. dus ik wist niet waarom hij later zou komen dan normaal. Maar ik had er ook geen problemen mee. (Vrijdag. De dag van de waarheid.) *trrrrrrr, trrrrrrr.* 'Goedemorgen moppie' zei ik tegen mijn kat die ontwaakte van zijn diepe slaap. Na het knuffelen met de kat, kreeg ik een raar buikgevoel alsof er iets niet klopte. Lees Zelfbeeld deel 3 voor meer. XOXOexpand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties