BACK IN MY OWN BED

BACK IN MY OWN BED


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Terug in mijn eigen bed.. een gevoel dat me bijna vreemd was geworden na 14 dagen gehospitaliseerd te zijn geweest. En dan met het idee dat alles nog steeds niet helemaal goed zit. Inderdaad ja.. de operatie die ik de 29e aan mijn nieren had, is niet geheel geslaagd.


Ik werd aan mijn nieren geopereerd omdat ik na alle ellende die ik al had gehad van mijn amandelen.. ook nog nierstenen bleek te hebben. En ja hoor een niersteen van één centimeter doorsnede zat vast in mijn urinelijder. Een lijder van mijn nier naar mijn blaas die de hevige aanvallen veroorzaakte. De chirurg heeft hem kapot gemaakt om het vervolgens te kunnen vergruizen zodat ik het makkelijk kon uitplassen. Dat mislukte. De niersteen is uit de urinelijder omhoog mijn nier in geschoten. Ook omdat mijn nier ontstoken bleek te zijn en erg troebel was heeft hij na veel spoelen niets kunnen vinden en heeft hij uiteindelijk de operatie moeten stop zetten.


Het goede nieuws is.. ik mag nu naar huis. Pijn vrij. Eigenlijk moet ik binnenkort een nieuwe CT-Scan laten maken om te kijken wat er is achtergebleven en hoe groot het risico is. Waarschijnlijk is daarop volgend ook een vierde operatie (tweede nier operatie) nodig. Hij kan niet met zekerheid zeggen of dit voor 5 november zal zijn wat mij in een gigantisch groot probleem werpt. Namelijk.. Disney.


Mijn verzekering is me te hulp geschoten en is direct opzoek gegaan naar een privé kliniek waar ze me verder kunnen behandelen zodat ik 5 november mijn reis kan hervatten. Wat ik ongelofelijk op prijs stel! Ik ben nu net twee dagen thuis. En ben voorlopig bij mijn Opa en Oma om te herstellen van de gigantische klappen die ik heb moeten opvangen de afgelopen twee weken.


Maar het gaat allemaal goed. Ik ben in twee dagen al enorm aangesterkt dankzij de liefdevolle zorg van mijn Opa en Oma! Ik begin steeds meer de oude te worden en ga realistisch kijken of ik een vierde operatie wil. Dit natuurlijk in overleg met de privé kliniek. Als de operatie niet noodzakelijk is ga ik zonder operatie terug naar Disney. Met de enge gedachte dat ooit… de aanvallen weer zulle beginnen. Over een week… of misschien pas over 10 jaar.

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
jeetje wat een gedoe allemaal, goed herstellen voor je weer naar Disney terug gaat. laat dat verzorgen maar aan opa en oma toe.Ik ben je aan het volgen volg jij mij ook?

| 19:44 |
Wat een verhaal. Veel beterschap gewenst.Ik ga je volgen.
| 15:15 |
Leuke blog!

ik ga je volgen, jij mij ook?

Ik zou het super leuk vinden als je mijn promotie 'wanted' beoordeelt
| 07:23 |
Heftig zeg. Heel veel sterkte en beterschap
| 16:49 |
Blij te horen dat het weer wat beter gaat
| 17:11 |
Getver....wat een gedoe.

We wandelen fluitend door het leven...tot het moment dat je iets mankeert...dan wordt het ineens andere koek.

Ik wens je heel veel sterkte en spoedig herstel. Ik hoop dat ze in de toekomst ook nog een fijn positief nieuws voor je hebben.
| 16:47 |
Nou Ferrry, wat een misere zeg. Beterschap en geniet nog maar even van je eigen bed.
| 20:02 |
Pff wat een naar avontuur man, heel veel sterkte !!
| 17:02 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen