BACK TO WORK

BACK TO WORK


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is al een tijdje stil geweest op mijn blog, maar ik kan je inmiddels mededelen dat alles goed is gegaan met mijn verhuizing naar Parijs. Ik ben veilig aan gekomen en zit nu in een tijdelijke kamer tot mijn nieuwe appartement, in Chessy, klaar is!


Omdat ik er een jaar tussenuit ben geweest moet ik de trainingen op nieuw doen met mijn formatie (mensen waarmee je binnenkomt en de trainingen doet). Wat overigens helemaal niet verkeerd is! Ik heb een geweldige formatie die voornamelijk bestaat uit Spanjaarden, Italianen en Engelsen. Ik ben zoals usual, de enige Nederlander in mijn formatie.


Afgelopen dagen heb ik enorm veel mensen gezien! Veel nieuwe maar ook veel oude vertrouwde mensen die ik echt oprecht heb gemist. Het voelt echt alsof ik thuis ben gekomen! Overal wordt er wel weer even geknuffeld of bijgeklets, iets wat ik echt gemist heb! Ik ben blij om terug te zijn en klaar voor de komende training weken.. een week voor characters, een week voor face characters en een week voor de parade en shows.


Het kerst seizoen is aangebroken, de mooiste tijd van het jaar! Het seizoen wat ik vorige keer heb moeten missen.. maar nu eindelijk mee ga maken! Ik hou van kerst en dat kan voor mij niet vroeg genoeg beginnen (sorry sinterklaas liefhebbers).


Ik ben blij, ik ben weer terug op mijn plek.. Ik ben er helemaal klaar voor let’s do this!

 


Beoordeel

Reacties:

expand_more
Verberg reacties
Ik wens je heel veel plezier!
| 21:54 |
ik wens je heel veel plezier!
| 16:19 |
Veel succes dan maar...
| 13:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen