×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
BACK TO WORK

BACK TO WORK


Het is al een tijdje stil geweest op mijn blog, maar ik kan je inmiddels mededelen dat alles goed is gegaan met mijn verhuizing naar Parijs. Ik ben veilig aan gekomen en zit nu in een tijdelijke kamer tot mijn nieuwe appartement, in Chessy, klaar is!


Omdat ik er een jaar tussenuit ben geweest moet ik de trainingen op nieuw doen met mijn formatie (mensen waarmee je binnenkomt en de trainingen doet). Wat overigens helemaal niet verkeerd is! Ik heb een geweldige formatie die voornamelijk bestaat uit Spanjaarden, Italianen en Engelsen. Ik ben zoals usual, de enige Nederlander in mijn formatie.


Afgelopen dagen heb ik enorm veel mensen gezien! Veel nieuwe maar ook veel oude vertrouwde mensen die ik echt oprecht heb gemist. Het voelt echt alsof ik thuis ben gekomen! Overal wordt er wel weer even geknuffeld of bijgeklets, iets wat ik echt gemist heb! Ik ben blij om terug te zijn en klaar voor de komende training weken.. een week voor characters, een week voor face characters en een week voor de parade en shows.


Het kerst seizoen is aangebroken, de mooiste tijd van het jaar! Het seizoen wat ik vorige keer heb moeten missen.. maar nu eindelijk mee ga maken! Ik hou van kerst en dat kan voor mij niet vroeg genoeg beginnen (sorry sinterklaas liefhebbers).


Ik ben blij, ik ben weer terug op mijn plek.. Ik ben er helemaal klaar voor let’s do this!

 valisha
Ik wens je heel veel plezier!
15-11-2015 21:54
15-11-2015 21:54 • Reageer
Tom Goemaere
ik wens je heel veel plezier!
15-11-2015 16:19
15-11-2015 16:19 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Veel succes dan maar...
15-11-2015 13:41
15-11-2015 13:41 • Reageer