×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
BAD LUCK

BAD LUCK


Uitgeput.. dat is hoe ik me voel. Zondag avond heb ik opnieuw bloedingen gehad. En omdat ik zoveel pijn had, had ik besloten om 22:00 de Spoedeisende Hulp te bellen.


In eerste instantie konden ze me niet helpen omdat het zo druk was en ze zou mij later terug bellen. Na een uur gewacht te hebben op een telefoontje heb ik besloten zelf maar weer te bellen. Ze begrepen het maar ze ging eerst even overleggen of iemand me kon helpen. Kort erna werd ik gebeld dat ik direct kon komen. Ik kwam aan en de hele wachtkamer zat vol en nog geen twee minuten later werd ik geroepen.


Ze keken me na en de dokter zei dat hij niet veel voor me kon betekenen. Maar voor de zekerheid ging hij het even overleggen met de KNO arts. Het duurde niet lang voor de dokter terug kwam met het nieuws dat ik opgenomen zou worden.


Daar lag ik dan om 02:00 op zaal. Gek genoeg naast een jongen die ik een paar jaar geleden leerde kennen. We hebben de grootste lol gehad en het is veel fijner dan naast zo’n oude chagrijnige vent te liggen. Die ochtend hebben ze stolsels verwijderd om de druk op de wond te verminderen. Daar kwamen ze er achter dat ik al die tijd met een enorme infectie heb gelopen, maar dat de symptomen daarvan zoals koorts enzo onderdrukt werd door de paracetamol en naproxen die ik kreeg. Dus enorm veel pijn en opnieuw veel nabloedingen. Ze hebben de wond schoon gemaakt en alles voelde een stuk fijner. Ik kreeg een antibiotica kuur en ik mocht de volgende dag naar huis als ik geen nabloedingen meer kreeg. Maar guess what..


Ik lig hier inmiddels alweer 3 dagen en opnieuw een bloeding gehad vannacht en ik moest in de ochtend direct terug om de KNO arts te zien. Die heeft besloten dat ik nu opnieuw geopereerd moet worden. Ik lig nu weer in dat gênante blauwe schort te wachten tot er plek vrij is op de OK..


Gelukkig kan ik de kleur blauw hebben..

 Nyquole
Dat is zeker bad luck, maar ondanks dat heb je toch nog humor. Moest wel lachen om je laatste zin.
05-10-2015 15:20
05-10-2015 15:20 • Reageer
Wendy
Dat is minder leuk nieuws voor je
27-09-2015 00:55
27-09-2015 00:55 • Reageer
Wil604
Hopelijk gaat alles goed .
22-09-2015 22:18
22-09-2015 22:18 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Oh, en dan lees ik dit bericht en begrijp dat je weer moet worden geopereerd. Nou sterkte...
22-09-2015 15:17
22-09-2015 15:17 • Reageer