EVEN MORE BAD LUCK

EVEN MORE BAD LUCK


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoeveel ongeluk kan een persoon hebben. Ik heb twee dagen terug mijn tweede operatie gehad aan mijn amandelen en die was tot mijn verbazing helemaal goed gegaan. De arts stond voor me om het goede nieuws te brengen, dat ik de zelfde dag nog naar huis zou mogen. Tot ik in eens tijdens ons gesprek een aanval kreeg.


Ik heb nog nooit zoveel pijn gevoelt in me rug en in mijn buik. Ze konden weinig voor me doen omdat ze geen idee hadden waar het vandaan kwam. Eerst dachten ze dat ik obstipatie had maar na drie klysma's was dat ook uitgesloten. Ik heb vandaag daarom ook een CT-Scan gehad en de uroloog kwam zojuist met slecht nieuws.


Ik blijk een enorme niersteen te hebben. Zo groot dat ik hem niet zelf kan uitplassen. Hij kan zelfs niet vergruisd worden. De enigste optie is.. jup je voelt hem al aankomen: een derde operatie. Dit keer niet aan mijn amandelen maar aan mijn nieren. Ze gaan me van alle medicatie afhalen om te kijken of ik de nacht door kom zonder mijn pijnstilling zodat ik even een paar dagen naar huis kan om vervolgens terug te komen voor de nier operatie. Of dat ik inderdaad moet blijven voor de medicatie en moet wachten op mijn operatie. Exacte datum daarvoor is nog niet bekend.


Ik ben benieuwd.. binnenkort dus voor de derde keer in het oh zo fashionable blauw.

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een verhaal zeg ongelofelijk. Laten we ervan uitgaan dat je nu alles voor de rest van je leven hebt gehad :)
| 23:11 |
Sterkte voor alles wat nog komen gaat
| 00:37 |
Het komt goed. Beterschap en sterkte Ferry.
| 23:49 |
Man oh man. Je zit wel in de slechte hoek van uitdelen deze maand. Sterkte...
| 09:11 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen