×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


In 3 jaar vrijwillig schuldvrij

In 3 jaar vrijwillig schuldvrij


Na tegenslag ...

Zoals de dag gister is afgesloten is deze vandaag weer begonnen. Vanochtend het UWV gebeld en gevraagd waarom er geen geld gestort was evenals waarom er geen loonstrook online stond. De vrouw aan de telefoon gaf aan dat zij het even voor mij uit zou zoeken en ik werd in de wacht gezet. Binnen een paar minuten was zij er weer. Wat bleek ? het UWV had mijn man zijn Wajong geschorst. Voor het schuldhulptraject hadden wij alles naar 1 rekening laten zetten ( op onze eigen namen) en ondanks dat wij een brief hadden gehad dat vanaf 1 augustus alles naar het nieuwe rekeningnummer zou worden gestort bleek vanmorgen het tegendeel waar. Kan een hoop hebben maar dit niet. Hierdoor komen er nog meer problemen. Ik ben helemaal uit mijn dak gegaan , over waarom het wijzigen van een rekeningnummer een rede is om een uitkering te schorsen. De dame aan de telefoon had geen idee en heeft aangeboden het te gaan uitzoeken. Voor 5 uur zou ik gebeld worden met een antwoord. Aangezien ik dan aan het werk ben had ik aangegeven mijn voicemail in te spreken. Nog geen 2 uur later is mijn voicemail ingesproken met excuses voor de vertraging in de betaling en er zou vandaag nog een spoedopdracht gemaakt worden. En eerlijk waar , vanmiddag stond dan toch nog zijn geld op de rekening ( al was het zonder uitleg over wat er nou allemaal aan de hand was en waarom de uitkering geschorst was) Gelukkig zijn we nuchtere Hollanders en bellen wij er achteraan ;-) Mijn dag is dus beter beeïndigd dan begonnen ;-)


We hebben de plannen iets omgegooid , het weekend gaan wij de boodschappenlijsten maken ( en alle folders online doornemen) dan op maandag ( mijn vrije dag) gaan wij de boodschappen halen.


Hoe het gaat met niet roken? Steeds beter , al scheelde het vanmorgen niet veel ;-) en voor nu nog even genieten van de rust xxx
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties