×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
In 3 jaar vrijwillig schuldvrij


Happy Birthday to Me

Vandaag even niet teveel stilstaan bij alle tegenslagen van de laatste tijd( al die dingen lossen zich vanzelf op). Vandaag werd ik 36 ;-) wat een boel felicitaties op alle mogelijke manieren. Wat heb ik gedaan op mijn dag ? Heerlijk gewerkt. Lekker low budget ;-) ( en het levert nog wat op ook haha )

Ik vier al jaren mijn verjaardag niet gewoon omdat ik zelf niks heb met mijn verjaardagen ( ik voel me niet ouder en heb ook geen last van de gevoelens van de bijna 40) . Ik zeg altijd willen mensen komen zijn ze ook welkom zonder reden ;-)


Ok toch even een klein stukje updaten :

over het roken: aangekomen op 1 per dag dus vanaf dit weekend kan de sigaret blijven wat hij is in plaats van een bergje as met filter.

afgelopen week , de telefoon van mijn man was gevallen ( net 3 maanden oud) en het scherm was gesprongen. Navraag gedaan wat het zou kosten het te laten maken. Iets teveel voor de bankrekening. Toch maar eens gaan kijken naar wat wij allemaal verzekerd hebben en wat viel mij op: een buitenshuis kostbaarheden verzekering als onderdeel van mijn inboedel verzekering. Blijkbaar loont het. Op een klein bedrag na alle kosten vergoed gekregen. Dus manlief zijn telefoon is na dit weekend weer heel en laat dat nou net mooi uitkomen aangezien hij deze hard nodig heeft en er even geen geld is om nu al weer een hele nieuwe te kopen.


Lang leven mijzelf en mijn inboedelverzekering bij Centraal Beheer. Topservice en binnen een week goedgekeurd en uitbetaald.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts