×

Yoors


Inloggen
×

YoorsIn 3 jaar vrijwillig schuldvrij

In 3 jaar vrijwillig schuldvrij


Nieuwe ronden , nieuwe kansen


Mijn 2 weken vakantie zitten er weer op. Tijd voor nieuwe ronden en nieuwe kansen. Tot eind december ga ik nog een paar extra doelen stellen voor mij en manlief.  Vlak voor mijn vakantie kreeg ik te horen dat ik in plaats van Zoetermeer voortaan in Pijnacker aan de slag ga als vestigingsmanager.  Een nieuwe locatie net een jaar open dus een mooie nieuwe uitdaging samen met een collega waar ik al eerder mee gewerkt heb. 


Voor degene die mijn intro niet gelezen hebben ik  zit inmiddels bijna 12 jaar in de optiek. Dit doe ik met veel plezier. Iedere dag is anders, net als ieder mens. 

Voor mijn vakantie was ik bezig met stoppen. Roken ja. Helaas ben ik vlak voor mijn vakantie door diverse factoren enorm gefaald. Nu ik weer aan de slag ga wil ik opnieuw een poging wagen. Ik heb nu net mijn laatste sigaret uit mijn pakje gehaald en opgerookt en heb tegen mijn man gezegd dat wat er ook gebeurt hij mij geen sigaret moet geven. We gaan ervoor. Alles om mijn doelen te halen. De helft van het geld dat ik bespaar in mijn potje stoppen voor leuke dingen. 

Afgelopen januari zijn wij getrouwd alleen hebben we toen besloten niet op huwelijksreis te gaan ( mede omdat de financiën dat niet meer toelieten). Voor ons 1 jarig huwelijkscadeau wil ik geld gaan sparen om volgend jaar toch die huwelijksreis te kunnen gaan maken. Nu nog uitzoeken waar wij heen willen gaan. 

Sparen. We zitten in de vrijwillige schuldsanering en lossen het grootste deel van ons inkomen af. Zelf doen wij het met weekgeld dat iedere maandag gestort word. Dit is bedoeld voor eten , kleding en alle andere extra's. Geen vetpot maar ik ga proberen minimaal €5.00 per week weg te leggen voor onze reis. 

Geld verdienen. Hier met Yoors , alle email en kliklijsten waar ik lid van ben, review programma's en Marktplaats, Taarten maken op bestelling.  Alles wat geld oplevert opsparen en gebruiken voor het vakantie potje. 

De meeste foto's komen van Google