Gelukkig zijn.

Gelukkig zijn.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Dit word niet zo een hele lange blog :) Maar ik zat eens te denken je kent het wel mijn hoofd is soms zo druk en je vraag je zelf van alles af of dat alles wat je doet leuk is dat je er gelukkig van word of je dit de rest van je leven witl!

Herken je dat?  Je hebt het idee dat je gelukkig bent maar toch voel je je leeg of eenzaam of je hebt het gevoel dat je iets mist? Maar wat is nou echt geluk hebben of gelukkig zijn? Dat is voor iederen anders, voor de een is dat een dikke carriere met een top salaris, of een booming bussines met een top omzet ( word mee dood gegooid op fb, tientallen bussines coaches;) ) of simpel weg rust stilte in het bos zitten met de persoon van wie je het meest houd, of de warme zonnestralen op je gezicht met een heerlijk ijsje wat ik zeg is voor iedereen anders.

Maar toch zijn we eeuwig op zoek naar meer geluk meer mindfullnes misschien, meer geld, meer alles het is nooit goed genoeg! Maar wanneer is het goed genoeg voor jou? We willen altijd bij alles en iedereen bij horen anders ben je raar of zielig of arm want stel je voor je bent gelukkig met niets hebben behalve de liefde van je leven en een simple life, waarom willen we toch mee rennen en waarom eeuwig op zoek naar geluk.

En terwijl ik dit schrijf voel ik me eigenlijk ook een beetje leeg, want wat is geluk voor mij? Ik ben ook die persoon die zoekende is maar wat zoek ik dan eigenlijk? Ik pieker hier best wel veel over de laatste tijd, ben ik nog wel happy in mijn relatie, mijn bedrijf ik wil zo graag weer studeren maar anderzijds voel me te oud jaja klinkt mega gek :P zo oud ben ik niet maar zo voelt het soms! Ik bedacht me echt waar word ik nou echt gelukkig van? Ja toch die studie waarmee ik mensen ga helpen, en ja toch me bedrijf doorzetten waarin ik mensen mag helpen naar een gelukkiger leven, maar een gelukkiger leven begint ook altijd bij je zelf je bent de coach van je eigen levensstijl :)


Ja misschien toch een beetje te lang door gestikt denk ik :D?


Wat maakt jou echt gelukkig? Laat jij eenzaamheid of even een off day ook echt toe mag jij je af en toe echt verdrietig voelen? Of soms het gevoel hebben dat even alles tegen zit? Hoe herpak jij je zelf weer ik ben heel benieuwd naar jullie verhalen :) X Mano 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je bent nooit te oud om te leren. Lekker cliché, maar niet minder waar. Ga die studie doen, volg je droom. Materialistische dingen geven je slechts een tijdelijk gevoel van ¨geluk¨ Kennis blijft voor altijd. Hoe meer kennis jij opdoet, hoe meer jij kan delen met de wereld. Je weet wat ze zeggen over delen; een kaars kan duizend andere kaarsen aansteken, zonder haar eigen levensduur te verkorten.
| 11:51 |
heel mooi geschreven :)

Ik heb zit al heel lang niet lekker in mijn vel. De ene dag gaat het wat beter dan de andere. Maar als ik buiten in de natuur ben dan kom ik even tot rust en "vergeet" ik voor heel even mijn issues. :)
| 20:09 |
Dank je voor je review! De ontspanning zeker lekker en wandelen in de natuur is heel goed soms maak je je hoofd leeg en kun je betere keuzes maken! Wel vervelend dat je al even niet zo goed in je vel zit hopelijk komt daar gauw verandering in.
| 22:18 |
graag gedaan :) ja inderdaad :)
dankjewel ik hoop het ook :)
| 22:21 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen