×

Yoors


exit_to_app Inloggen

240
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Los laten

Los laten


Veranderen is soms eng, maar los laten is nog veel enger het voelt enger maar toch is de kunst van los laten wel goed en soms is los laten ook beter zeker als je je geblokkeerd voelt en zeker als je het gevoel hebt niet verder te kunnen in je leven.

Ik heb lang getwijfeld, lang na gedacht, wikken en wegen jaren lang en steeds luisterde ik niet naar mijn gevoel want ik kende dat niet ik heb altijd op een overlevings mechanisme geleefd dit is mijn geleerd en altijd voor de veilige weg te kiezen ik mocht niet zijn wie ik wou zijn maar ik moest zijn wat andere wilde dat ik was het breekt je op! Echt het breekt je op, je hebt geen focus meer je bent moe van het strijden, irritaties zijn er vaker dan je wilt, en omdat je dan in een soort van spiraal terecht komt blijf je mensen aantrekken die niet goed voor je zijn!  Er is zeker wel iemand die zich hier in herkent en ik ben zeker niet de enige hier in, maar ik ben aan het los laten en accepteren dit heeft veel stress en tranen gekost heel veel, maar alles wat zwaar voelt moet los gelaten worden en toch kiezen we er steeds weer voor een zwaarte vast te houden waarom doen we dat toch? Waarom kiezen we niet voor iets wat licht is en wat fijn voelt en je energie geeft? We zijn zo gewend aan deze comfort? We maken  ons het graag moeilijk?

Ik zelf ben nu bezig met veel dingen los laten net zoals mijn bedrijf in de sport wereld die ik járen heb gehad! Het was sinds 2008 mijn kindje mijn alles, maar dit is niet meer wat ik wil gaan doen dit is niet meer wat bij mij past ik word er niet meer gelukkig van! Wat ga ik wel doen meer doen wat mijn hart in geeft meer kiezen voor mijn passie en dat is schrijven en coachen en mijn droom studie inschrijven, hoe ik dit allemaal ga combineren met werk en alles god mag het weten maar ik word er zo blij van! En verandering is eng maar ook goed en hoe meer je naar je gevoel luistert hoe meer je in ziet wat jou levensdoel is en waar jou passie naar uit gaat, want als je iets doet met passie heb je geen werk maar een leven  xxx mano 


PS wat heb jij gedaan? Hoe voel jij je nu? Ben jij de meester over je eigen leven?