×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
If you change nothing, nothing will change.

If you change nothing, nothing will change.


Na jaren van dromen en bijna een jaar van keihard werken is hij daar dan eindelijk! De eerste blog-quote. Iedere week een nieuwe quote in de planner en iedere week een nieuwe blog rondom deze quote. Het gevoel en de gedachten die zo’n quote in mij losmaakt wil ik graag met jullie delen, om jullie te motiveren en te inspireren datgene te doen waar jouw passie ligt!

Quote Flow Planners | Quote Tony Robbins


We starten gelijk goed. If you change nothing, nothing will change! Een uitspraak van Tony Robbins. Een uitspraak waar ik voor de volle 100% achtersta. Ik geloof zelf in de “law of attraction”. Simpel uitgelegd is the law of attraction de mogelijkheid om datgene in ons leven aan te trekken waar we op focussen.

Het is een van de grootste mysteries uit het leven en hoewel ik een nuchter persoon ben, geloof ik wel in het feit dat onze gedachten als een grote magneet werken en dat we datgene krijgen wat we verwachten. We zijn dus zelf verantwoordelijk voor onze toekomst, maar ook voor waar we nu zijn. Dagelijks staan we meerdere malen op een kruispunt. Afhankelijk van de keuzes die we maken en de gedachten die we onszelf toestaan om te hebben, komen we uit op de plaats waar we zelf voor gekozen hebben.

Het is niet altijd te bevatten…

Natuurlijk, in sommige situaties is dat makkelijker te bevatten dan in andere situaties. Wanneer we een innerlijke strijd voeren met ons reptielenbrein en we toch iedere keer zwichten voor ongezonde voeding in plaats van gezonde voedende maaltijden is het niet geheel onlogisch wanneer we ongezond zijn en overgewicht hebben. Maar iemand die zich jarenlang keihard voor zijn werk heeft ingezet en toch, wegens de procedures tijdens een reorganisatie wordt ontslagen en vervolgens werkeloos thuis komt te zitten. Hoe kan dat nou logisch zijn.
Daar zou ik waarschijnlijk ook moeite mee hebben.

Ik heb moeite wanneer mensen blijven vingerwijzen naar een ander. Wanneer ze altijd een ander de schuld geven van hun situatie. Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen heilige en ik moet zelf ook nog heel veel oefenen, maar ik doe mijn best. Ik doe mijn best om mijn situatie en die van de naasten om mij heen, te verbeteren. Ik doe mijn best om mijn toekomst in eigen handen te nemen en te sturen naar het punt van zijn die ik graag wil.

Ik zou die mensen zou graag vast willen pakken en willen zeggen dat het wel goed komt, zolang ze er zelf maar in geloven. Dat ze hiervan kunnen leren en dat ze kunnen groeien. Ik wil ze overtuigen van het feit dat er ook voor hun een goede toekomst is weggelegd. Een toekomst zonder verdriet, pijn en onbegrip. Een toekomst waarvan zij de controller in handen hebben… Het enige wat ze nodig hebben is het geloof dat alles goed komt. Zolang ze maar bereid zijn de stappen te nemen die genomen moeten worden.

En dat brengt me weer bij de quote van deze week.

If you change nothing,
nothing will change.

Het is moeilijk en misschien heb je er wel hulp bij nodig, maar ook jij kan het heft in eigen handen nemen. Jij kan de baas zijn over je eigen leven. Jij hebt de controller in handen, maar zolang jij die niet gebruikt neemt de automatische piloot het over.

Mijn persoonlijke life changer.

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het lezen van boeken die mij helpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit is voor mij een life changer geweest. De boeken die ik heb gelezen en de stappen die ik sindsdien heb genomen, hebben me geholpen bij het vinden van mijn passie.
Er is nog veel wat ik wil leren. Ik sta open voor mogelijkheden en ik sta open voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Boeken, blogs, audio’s, vlogs, talks. Ik hou er van!

Ik ben ook heel benieuwd naar jouw verhaal!
Ben jij al de master in het besturen van je eigen leven of ben je net als ik nog lerende?

Let me know.

www.flowplanners.nl
Schorelaar
Ooit NLP geleerd en er is veel mogelijk. Dit is interessant. Ik ga je volgen.
02-01-2018 08:08
02-01-2018 08:08 • 1 reactie • Reageer
Flow Planners
NLP is heel leuk, maar tegelijkertijd ook zooo moeilijk! Ik ben zelf ook een groot fan van "The Secret". Met de kracht van mindset kunnen we zoveel meer dan we vaak denken.
02-01-2018 10:43
02-01-2018 10:43 • Reageer