×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Note to myself

Note to myselfIk was vandaag weer eens koos inspiratieloos. Dus hoppa Google. Blog ideeën. Toen kwam er wel een grappig idee naar voren. Schrijf een brief die je naar jezelf zou willen sturen. Dus ik zou de brief ontvangen als ik de leeftijd van 75 zal bereiken ( tja is maar de vraag of ik dat wel zal halen, maar het gaat om het principe). Schrijf een brief naar je oma - ik!

Nou hoe begin je met een brief aan jezelf, ik doe een poging.

Woensdag 28 juni 2017, te Heerhugowaard.

Lieve oude ik.

Ja, nooit verwacht op je oude dag dat je nog eens een brief ontvangt. Want ja in jouw tijd is dat natuurlijk uitgestorven. Want dat is het al bijna nu in mijn tijd. Alhoewel ik veel met mijn oma schrijf, zal die natuurlijk als ik de leeftijd van 75 behaal wel allang dood zijn. Dat is een feit. Verder wil ik aan mezelf even vertellen, goed gedaan ouwe! Je leeft nog steeds dus je zal wel iets goed doen, het zal vast te maken hebben met het optijd slikken van me pillen. Ja want zelfs met addison kan je heel oud worden. Mits je optijd je pilletje slikt natuurlijk.

Hopelijk geniet je momenteel van je welverdiende pensioen, hopelijk nog met een levende partner. (Het liefste nog met Mark). Helaas kan ik niet de toekomst voorspellen dus ik zal het dan pas ontdekken. Voor hetzelfde lees ik deze brief over 50 jaar en denk ik. Who the fuck is Mark? En in het slechtste geval vraag ik me af wie ik zelf ben. Let's hope not... iig dat zijn de kleine dingen die bij ouder worden horen.

Dit komt met gebreken, hopelijk later meer dan eerder, gezien we nu al best veel gebreken hebben. Ik hoop dat ik tegen de tijd van die leeftijd ik samen met mijn vriendinnen en vrienden de bejaardentehuizen kan terroriseren, met onze scootmobiels crossend door de gangen, wel een gezellig tafereel voor de medebewoners.

Hopelijk doe je net als ik toen ik jong was nog veel aan vrijwilligerswerk. Houd de bingo in ere en laat je lekker verwennen door je neefjes, nichtjes en wie weet kinderen of zelfs kleinkinderen!

Ik hoop dat ik word verzorgd zoals ik ook altijd mijn oma's heb verzorgd en bezocht. Als dat zo is, mag ik mezelf gelukkig prijzen en blij zijn dat ik zoveel lieve mensen om mij heen heb. Want dat heb ik nu ook al in 2017. Dus hopelijk ook in 2066!

Verder hoop ik dat ik nog steeds aardig ben in 2066. Ja als je ouder word kan je namelijk ook verbitterd raken. Dat zou ik spijtig vinden. Maar als ik mijn leven zal leven zoals ik het nu leef, zal mij dat gelukkig niet overkomen. Zat om me heen om me uit mijn dipjes te trekken en wie weet is Pokemon go nog steeds dan een geweldig team en crossen me meiden en ik op onze scootmobiels door de stad om die ene zeldzame Pokemon te vangen (Zie je het al voor je). Verder hoop ik dat ik gelukkig ben, nog genoeg kan genieten van de kleine dingen die ik nu ook ervaar.

Die mooie tekening van me neefjes en nichtjes op de koelkast, die ene vriend of vriendin die even gezellig langs hopt. Want de koffie staat altijd klaar. Mijn familie en vrienden die me altijd onvoorwaardelijk steunen en ervoor me zijn. Ik hoop dat ik op mijn leven kan terug kijken en kan zeggen, wauw wat heb ik er soms een potje van gemaakt, maar wat ben ik blij hoe het allemaal is goedgekomen.

Blijf jezelf, dan ben je al gek genoeg!

Liefs: Do

Myka
Wat een lieve brief!
28-06-2017 07:08
28-06-2017 07:08 • Reageer
Ilse Dumont
Leuk idee! En die bingo in ere houden :)
28-06-2017 01:26
28-06-2017 01:26 • 1 reactie • Reageer
Do
Ja ik verzorg nu de bingo hier in het bejaardentehuis met een vriendin op vrijwilliger basis en het is superleuk om te doen !
28-06-2017 10:02
28-06-2017 10:02 • Reageer
Lifestyle Blogster
Leuk om te lezen!
27-06-2017 23:19
27-06-2017 23:19 • Reageer
Rudi Arends
het idee is heel leuk ,maar ik moet er wel op wijzen dat Jagger nu 75jaar is en hij springt als `n jonge God. Ik ben minder te spreken over je pokemon verslaving.
27-06-2017 23:11
27-06-2017 23:11 • 2 reacties • Reageer
Do
Ik vind Pokemon leuk, heerlijk rondlopen (en goed om me heen kijken) maakt het wandelen een stuk leuker!
28-06-2017 10:01
28-06-2017 10:01 • 1 reactie • Reageer
Do
En mick Jagger heeft geloof ik geen hersentumor. Anders had ik met 76 waarschijnlijk ook me nog heerlijk jong gevoeld in tegenstelling tot nu, ben 26 jaar Maar voel me na alle operaties en bestralingen 80
29-06-2017 09:19
29-06-2017 09:19 • 1 reactie • Reageer