×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Tik tock on the clock...Ja en dan krijg je eindelijk dat langverwachte telefoontje waar je dan al vanaf 8 juni op wacht. Want Ja ik heb een operatie datum gekregen. Spannend want ja zo'n operatie is natuurlijk niet niets.

8:45 uur. Tril tril tril.... oh ik word gebeld... vreemd nummer... oh kak dat zal het AMC wel zijn. " met Dominique" neem ik op.

"Goedemorgen, dit is ..... van het AMC planbureau, spreek ik met mevrouw van der Leeden, geboren op 30 maart 1991?"

Ik zat al lang te wachten op dit telefoontje, eigenlijk een beetje gek, maar goed ik wil graag weten waar ik aan toe ben. " Ja, daar spreekt U mee, U belt me vast om de toperatie dag door te geven".

"Juist, mevrouw U heeft het daar helemaal goed. U mag zich volgende week vrijdag melden op de afdeling".

"Wauw, is dat de operatie dag? Ik moest me toch een dag van de voren aan melden?" Vroeg ik verbaasd aan de beste man.

"Dat klopt, U word namelijk maandag ochtend 17 juli geopereerd, maar in het weekend doen we geen opnames, vandaar vrijdag het opname gesprek en Als alles goed verloopt mag U gewoon erna weer naar huis op weekendverlof en word U op de zondag middag of avond weer verwacht op de afdeling ter voorbereiding op de operatie op de maandag. Heeft U nog verdere vragen?" Vroeg de man.

"Nou, ik vermeende tijdens het gesprek met de anesthesie dat niet goed in het systeem staat dat ik aangemeld sta voor een bijnierverwijdering aan beide kanten, klopt dit?" Ja. Je kan het maar beter dubbel vragen dan een keer te weinig dacht ik.

"Uhm..." begon de man. " In de aanvraag staat idd maar 1 verwijdering. Ik zie wel de notitie van de anesthesie, ik ga even contact opnemen met de arts, maar in principe veranderd de datum er niet door, als er verder geen vragen zijn, dan bel ik U zo nog even terug erover als dit veranderd. Vindt U dat goed? En anders veranderd er verder niks aan de datum. "

"Weljaat, ik wacht Uw belletje dan wel af, voor de bevestiging" zei ik.

"Bedankt en als ik U niet meer spreek, een fijne dag en veel sterkte en beterschap de komende periode". Eindigde de man.

"Bedankt, doeg". Eindigde ik.

10 minuten later..

Tril, tril, tril...

"Een goedemorgen met .... van het AMC planbureau ik zou U nog even terug bellen maar ik ben helemaal vergeten U nog iets te vragen". Begon de man.

"Nou, vraag maar raak". Stamelde ik.

"Geeft U toestemming dat we de blackbox gebruiken tijdens Uw operatie? Hiermee nemen we de operatie op. Dit is uiteraard voor medische doeleinden. U mag altijd kiezen en het is geen verplichting". Vroeg de man.

"Nou, uiteraard. Ze moeten het toch ergens van leren. Plus ik lig toch voor het apengapen dus mij maakt het geen ene mallemoer uit. Had dokter..... trouwens al bevestigd dat de operatie aan beiden bijnieren is?" Vroeg ik.

"Nee, nog geen bevestiging. Mocht dit uiteraard opeens veranderen bel ik U, maar ik geloof U wel. Dus u zult hierna geen belletje meer ontvangen van mij. In principe staat U nu aangemeld voor een bijnier verwijdering aan beide kanten. Als U verder vragen heeft die ik niet voor U kan beantwoorden kunt U deze het beste opschrijven en meenemen naar uw opname gesprek. Heeft u verder nog vragen?"

"Nee, Ik laat het Allemaal maar over me heen komen. Go with the flow. Ik kan er verder toch niet iets aan veranderen".

"Dan wens ik U dan nogmaals een fijne dag en veel sterkte aankomende tijd".

"Bedankt, en Werk Ze!".

"Bedankt, dag mevrouw van der Leeden".

....

Ja en dan heb je dus opeens een datum...

Tik tok on the clock......

Wordt vervolgd

Liefs Do

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts