×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn Top 3 (juli 2017)

Mijn Top 3 (juli 2017)


Vorige maand plaatste ik mijn eerste Yoors Top 3. Omdat ik wel van lijstjes houd, volgt hier de tweede versie. De volgorde van de vermeldingen is overigens nog wel random.

De belangrijkste onderwerpen voor mij zijn het christendom aan de ene kant en psychische noden zoals autisme en ADHD aam de andere kant. Deze rubrieken zullen dan ook min of meer standaard in mijn reeks terugkomen. Voor de derde plek in mijn Top 3 komen in principe alle andere onderwerpen in aanmerking.

Maar voordat ik mijn Top 3 bekend ga maken, wil ik initiatiefnemers en bokaalontwerpers voor het voetlicht plaatsen: ElizabethsKitchen en Miranda Frutselt.

En dan nu... mijn Top 3 van juli 2017

De eerste rubriek in mijn Top 3 wordt gevormd door de christelijke blogs. Weliswaar is ze niet al te actief aanwezig op Yoors. Toch wil ik mijn wettige partner Rachel met een bokaal in mijn Top 3 onder de aandacht brengen. Wat ze schrijft zijn namelijk intrigerende blogs. Denk bijvoorbeeld aan de boekbespreking ‘Ontvoerd door de Taliban’.

Ook psychische noden van de mens hebben mijn interesse en aandacht. Door mijn werk is daarbij de focus deels komen te liggen bij Autisme en ADHD. In deze rubriek vielen mij een aantal blog van Karin den Hollander op. Zij krijgt deze maand mijn tweede bokaal voor de blog ‘Mijn vertrouwen in Jeugdzorg Nederland is weg’.

Een blog met een intrigerende titel is ‘Hoe laat is het?‘. Dat levert Alice Huiberts mijn derde bokaal op…

Eerdere vermeldingen in Mijn Top 3

Christendom                       LWAlmanak

Psychische noden            Joyce's life: Autisme

Overige onderwerpen   Hoe herken je gekopieerde content?

Tot zover mijn Top 3 van deze maand

Heb je interesse om ook mee te dingen naar deze Mijn Top 3 Bokaal? 

Schrijf dan mee op Yoors, verdien geld, eer en eeuwige roem. Lees hier meer over Yoors...
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties