E-book

E-book


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag weer een stapje verder gegaan met mijn business. Voor het eerst in mijn leven een e-book gemaakt.
Aangezien ik met een aantal mensen een C9 challenge ga starten in januari had ik besloten degene die meedoen een e-book erbij te geven met gezonde lifestyle tips. Adviezen wat betreft voeding en wat receptideeën.
Best leuk om te maken en ook best wel een beetje trots dat ik dat toch maar mooi voor elkaar heb gekregen. Het smaakt naar meer en dat gaat er vast wel komen in het nieuwe jaar. Wie had dat toch gedacht vorig jaar. Ik met een eigen business en zoveel ontwikkeling binnen een paar maanden. Ik geniet met volle teugen.
Voor mensen met goede voornemens, wil je het nieuwe jaar gezond van start gaan kijk naar mijn filmpje op facebookpagina https://www.facebook.com/ForeverFeelGoodNL/
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel interessant, Forever, e-books zijn de boeken van morgen. :-)
| 08:42 |
Daarom dacht ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan haha (tekst van pipi langkous)
| 09:15 |
heel goed van jou :-)
| 10:10 |
Goed van je. Succes ermee.
| 08:42 |
Dank je wel
| 09:15 |
Wat leuk, ik ga zeker een kijkje nemen.
Heel veel succes.
| 23:31 |
Dank je wel
| 23:32 |
Proficiat hoor, goed bezig :))
| 22:39 |
Dank je wel
| 22:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen