Fysio en blessure

Fysio en blessure


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Net weer een bezoekje gebracht aan de fysio voor mijn pijnlijke schouder en mijn zere knie. Ik blijf maar last houden ondanks het doen van alle oefeningen. Eigenlijk werd de pijn de afgelopen dagen juist erger dus deze vraag gesteld.
Tja ik ben gewoon super fanatiek en ga er volledig mee aan de slag, denk dan gelijk dat ik de hele wereld aan kan. Vooral wat mijn schouder betreft heb ik de afgelopen week gewoon weer alles gedaan waardoor de pijn weer opspeelt. Ik moet er bewust mee blijven omgaan en tijd voor herstel nemen. Tja dat is dus gelijk mijn grootste pijn, het missen van het geduld. Ik ben er nu wel klaar mee :-(Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat is de valkuil van velen. Ben er ook 1 van. Maar we willen algauw te snel teveel. Een tandje terugnemen dus.
| 09:18 |
Ondertussen helemaal pijnvrij??
| 12:13 |
Zo goed als
| 13:01 |
Doe maar een beetje rustig aan!
| 01:22 |
Van harte beterschap
| 11:01 |
Dank je
| 11:36 |
:)
| 17:50 |
Ja ik ken het, ik heb ook steeds te weinig geduld als ik moet genezen. Echt heel irritant. Toch sterkte en een spoedig herstel toegewenst! Slaapwel x
| 22:55 |
Thanxs. Jij ook welterusten.
| 22:56 |
Hè bah wat balen
Sterkte ermee
| 12:33 |
Dank jewel. Ik moet gewoon wat meer geduld hebben.
| 13:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen