Goede voornemens

Goede voornemens


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Terwijl iedereen druk is met voorbereidingen voor de kerstdagen en oud en nieuw ben ik al een stapje verder. Ik ben me namelijk aan het voorbereiden op de mensen die in januari weer allemaal goede voornemens hebben.
De meeste mensen roepen toch dat ze gezonder willen gaan leven en laat ik ze nou net daarmee kunnen helpen!
Ik ga om te beginnen proberen een groep bij elkaar te krijgen die graag eerst de overtollige kerstkilootjes weer kwijt raken en een gezonder gewicht willen krijgen. Daarnaast willen mensen het nieuwe jaar fitter gaan worden.
Laten wij daar nu een prachtige pakket voor hebben. Een kuur van 9 dagen om het lichaam eens goed te reinigen van binnen waardoor je verlost raakt van alle afvalstoffen die ieder mens heeft in zijn lichaam. Voedingsstoffen zullen daarna veel beter hun werk kunnen doen. Je zult je al tijdens die 9 dagen steeds energieker gaan voelen.
Doordat je tijdens die dagen niet veel zal eten zul je ook aan je lichaam en op de weegschaal verschil gaan merken.
Kortom een grote aanrader voor wie het nieuwe jaar goed van start wil gaan. Kijk voor informatie op www.foreverfeelgood.nl, schrijf je in voor de nieuwsbrief en like de facebookpagina.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja hier ook enorm veel bijgekomen de laatste maanden - zeker 6 kilo. Helaas verdenk ik daarvoor de verandering van mijn anticonceptie pil na 10jaar...
| 20:11 |
Tja maar vergeet niet ieder pondje gaat door het mondje
| 20:12 |
nja nou nee, die hormonen van de nieuwe pil zijn niet ok. Krijg er plots ook heel veel uitslag door enzo, dus moet toch voor wat anders opteren :)
| 19:28 |
Dat kan. Wat anders gaan zoeken. Het blijft toch chemisch goed wat je binnen krijgt waar je lichaam tegen gaat protesteren.
| 19:40 |
Ik had het niet mooier kunnen vertellen. Ik ga er benedendeks weer mee aan de slag.
| 18:52 |
Dank je wel maar eh benedendeks? Zit je op een boot
| 18:57 |
Voornemens zijn altijd goed, maar het is niet zo dat we er ons altijd aan houden, ik zeg altijd als we vijf voornemens hebben en er één van kunnen waarmaken dat ik het heel goed heb gedaan (omdat ik mezelf ken haha) :)
| 17:27 |
Nee soms blijven het alleen maar voornemens bij veel mensen
| 17:29 |
ikke soms ook hoor :)
| 14:53 |
Ja goede voornemens ik weet het nog zonet niet
| 16:18 |
Persoonlijk vind ik dat het niet perse iets is voor januari maar kan altijd maar ja dat is nu eenmaal een trend he :-)
| 16:40 |
Trents doe ik zowiezo niet aan
| 19:36 |
Gelukkig val ik buiten de doelgroep, dus dat wordt smikkelen en smullen!
| 15:58 |
Tja ik denk dat gezond zijn voor iedereen geldt. Het gaat hier niet alleen om afvallen maar gezonder worden in het algemeen. Dit is een mooi pakket waarmee je een snelle start kunt maken je fitter en schoner te voelen. Afvalstoffen worden snel uit je lichaam verwijderd waardoor je je veel energieker gaat voelen en je lichaam weer helemaal in balans is.
| 16:06 |
Wat ben ik toch blij dat ik hier niet naar moet kijken, wat een stress steeds over and over again.
| 14:09 |
Jij doet niet aan gezondheid?
| 14:13 |
Ik doe niet aan afvallen. Mijn overtollige kilo's hoeven er niet af.
| 14:19 |
Ik heb het niet alleen over afvallen he, dit is een kuur om je lichaam te reinigen waardoor je veel meer energie zult krijgen en veel gezonder zult worden en daar kun je inderdaad ook wat gewicht mee gaan verliezen. Het mooie start als je je voorneemt om gezonder te gaan leven :-).
| 14:23 |
Maar ik leef gezond. Ik dans 4x in de week, zo niet meer. Ik ben veel in het bos. Ik eet gezond. ik voel me top.
En daarbij, ik doe echt nooit aan voornemens, die heb je niet nodig zo vlak na de feestdagen, is mijn mening.
Als je echt iets wilt? Dan kan je daar elke dag mee beginnen, maar geen excuus omdat het de feestdagen zijn. Als je niet wilt aankomen met de feestdagen, dan eet je een oliebol minder. Als jij weet dat je makkelijk aan zal komen, hou daar rekening mee.

Weet je? Ik krijg de kriebels van dit soort dingen. Op tv wordt ik er ook mee geconfronteerd, maar het interesseert me niks. Ik ben ermee opgegroeid dat ik altijd goed voor mezelf moet zorgen, zo niet voor een ander en dat doe ik ook.

Ik mag van geluk spreken dat ik geen maatje meer heb. Dus ik heb wat dat betreft niks om te worstelen. maar tegenwoordig worden dit soort dingen jou opgelegd, en natuurlijk zijn er altijd volgers, want, het is weer een hype. na deze hype komt er weer iets anders. En dat zal altijd zo zijn.

En dit verhaal alleen maar omdat ik wilde zeggen dat ik geen maatje meer heb, en niet hoeft af te vallen
;-)
| 14:34 |
Werken aan een goede gezondheid is geen hype en gezien het feit dat er veel mensen van alles mankeren is er hehoefte aan begeleiding en adviezen. En gezond eten is door de voedingsmiddelenindustrie steeds moeilijker gemaakt want in al het bewerkte eten wat je tegenwoordig koopt zitten allerlei voor de mens giftige stoffen die we liefst niet in ons lijf hebben vandaar dat af en toe reinigen veel gezondheidsvoordelen heeft. De markt in de heathybusiness is niet voor niets een zeer snel groeiende markt. Ik hoef ook niet af te vallen maar vind het heel fijn dat ik met mijn kennis en producten mensen kan helpen op weg naar een gezondere toekomst en dat heeft niks met een hype te maken.
| 14:47 |
Het is wel zeker een hype geworden. Ik bedoel, de healthy indrustrie is idd aan het groeien, zo uit het niets en ineens komen er weet ik veel bij. Je ziet de bomen niet meer door het bos. En dat je gezond moet blijven?natuurlijk wel! dat doe ik ook. Maar eerlijk is eerlijk, je wordt er letterlijk mee dood gegooid met deze gezondheidstoestanden. In het begin is het altijd leuk als iemand er aan begint, maar dan volgen er meer en meer. En dan? Iedereen wil een slaatje eruit slaan met deze "hype" want sorry, ik vind het wel een hype geworden, het is niet uniek meer, want iedereen begint ermee. de 1 nog gekker dan de ander.
En daarbij, goedkoop is het helemaal niet.
Als je heel goed voor jezelf zorgt en goed en gezond eet, op tijd je vitamines slikt, normale tijden naar bed, niet teveel drank, roken laten, wel heel veel plezier maken, dan kom je er wel.
En niet te vergeten! Erfelijkeheid, ook daar heeft een heleboel mee te maken.
| 15:03 |
Ca 70% van alle ziektesbeelden is voedingsgerelateerd. Dat wil zeggen dat vele klachten ontstaan door verkeerde voeding. Mensen denken gezond te eten maar de meesten lezen geen etiketten en denken dat ze gezond eten. Door de voedingsmiddelenindustrie word je vreselijk misleid en ja daar is gelukkig veel onderzoek naar dus weten we steeds meer en komt dat in de media. Je kan je kop daarvoor in het zand steken of je er juist in verdiepen om toch te voorkomen vroeg of laat met welvaartsziekten te worden geconfronteerd. Dat heeft dus echt niks met een hype te maken maar met inzichten door de wetenschap. De voedibg is zo bewerkt tegenwoordig om t goedkoper en langer houdbaar enzo te maken dat er meer slechts als goed in zit. Groentes bevatten lang niet zoveel vitamines en mineralen als vroeger door bestrijdingsmiddelen en bodemvervuilers. Mensen krijgen steeds meer tekorten hiervan en meer rotzooi dus als het ware vergiftigen we onszelf en ontstaat er dusfunctioneren van het lichaam met alle gevolgen van dien. Met goede voeding, detoxen en supllementen valt er heel veel te herstellen. Kijk eens vanavond naar hoe word ik 100. Zeer interessant programma.
| 15:15 |
Klopt inderdaad wat je zegt, de industrie doet maar een dotje..helemaal waar!!

Maar ik ben geen type en vele met mij om elk etiketje te gaan bestuderen wat er wel en niet in zit, daar heb je al een dagtaak aan.

Ik heb ooit eens bij een diëtist gelopen, om aan te komen. Ik moest, voor zover dat kon op etiketten gaan kijken hoeveel koolhydraten,eiwitten etc etc op een product stond. Je wordt er helemaal naar toe geleefd, en dat mag ook niet de bedoeling zijn van dit leven. Mijn leven. Ik wil er niet door geobserdeert worden. Ik ben toen uieindelijk naar het ziekenhuis gegaan en mij helemaal binnenstebuiten laten keren. En wat bleek? Niks aan de hand Mevrouwtje, jij bent wie je bent en dat geldt dus ook voor jouw lichaamsbouw.

Niks geen diëtist meer. Ik leef mijn leven nu met de gedachte dat ik gezond bent en dat dit is ben wie ik ben. Ik kan eten, zoveel ik wil, maar kom bijna tot niks aan. Ik kan kleding aan wat ik leuk vind. Ik ben een druk persoontje, dus ja, dat speelt ook mee, maar verder is wel alles goed met mij. Geen stress meer om aan te "moeten" komen, of het waarom ik zo ben. Omdat ik altijd naar dacht dat ik niet gezond zou zijn. Niks is minder waar.

De voeding is bewerkt, met wat jij zegt, wie zegt dat dit niet altijd zo zal blijven? Zo niet erger. Met heel veel dingen? je kan nooit en te nimmer op alleen maar detoxen en pillen leven. Dat is onmogelijk. En, daarbij, de Mc en nog meer van die fastfood ketens, die werken er ook aan mee. Weet je hoeveel mensen daar naar toe gaan elke dag? keer weken en dan maanden? Ik ben met melk opgegroeid, want, melk is goed voor elk..werd er vroeger altijd gezegd. Ik kan tot 3 jaar geleden geen melk meer verdragen. Dus ik weet echt wel dat het niet goed zit. Nu neem ik soyamelk, niet mijn favo, maar vooruit, als dat het dan is? En daarbij, neem ik mijn calcium, vitamine C, vitamine B. Als ik 1x per jaar griep heb? dan is dat veel.

Zoals het programma " hoe word ik 100? Sorry, maar die doen net zo hard mee aan dit alles.
Ze hebben het over welvaartziektes. Diabetes en hartvaatziektes en nog meer wat er in voorkomt is vaak gerelateerd aan erfelijkheid. Hoe is hun bouw?. Als je ouder word, ga je ook wat verzwaarden. Dat is een feit. En dat zeiden ze tegen mij ook, maar dat kunnen ze blijven zeggen, want dat gebeurt niet. Ik heb de bouw van mijn mama. Geërfd

Ik wil wel benadrukken dat dit geen aanval is naar jou he! Maar hoe ik er naar kijk. En naar mijn ervaringen.
| 15:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen