×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Het gaat gebeuren!

Het gaat gebeuren!


Vandaag is het dan eindelijk zover.

Al maanden zat ik er tegen aan te hikken. Ik wilde wel al maar de arts nog niet.

Ik was te jong, het was nog niet erg genoeg, ik zou het daarna ook als vervelend ervaren.

Ondertussen werd het steeds slechter. Ik zag steeds waziger met dat oog. Kreeg steeds meer klachtjes, van scheelkijken (voor mijn gevoel) tot duizeligheid, tot hoofdpijn, tot nekklachten omdat ik alleen nog maar met mijn neus tegen het scherm aan wat zag op de laptop.

Gelukkig was ik overgestapt naar een andere arts die me wel wilde helpen, jippie. Ik moest dan wel eerst een maand zonder lens (die me was gegeven om te kijken of het achteruitgaan zou stoppen maar helaas hielp dat niet) waardoor er weer weken overheen gegaan zijn.

Ondertussen is mijn oog nog meer achteruitgegaan wat me best onzeker maakten. Vooral autorijden werd een dingetje en ohoh dat inparkeren. Ik zette de auto schots en scheef waarbij ik echt dacht dat ie recht stond.

Nou ja vandaag gaat het dus eindelijk gebeuren. Mijn staaroperatie. Je zal misschien zeggen, oh is dat alles. Na een oogoperatie 4 jaar geleden is mijn glasvocht verdwenen waardoor het een iets gecompleceerder verhaaltje wordt. Daarnaast ben ik nog relatief jong. Meestal is men toch al ouder en minder beweeglijk en actief.

Nou ja ik ga het vanmiddag maar ondergaan. Volgens de arts mag ik gelijk weer alles doen daarna als ik maar wel een bril op zet de komende 2 weken ivm infectiegevaar. Ik heb dus een nepbril aangeschaft want constant een zonnebril op is ook weer zo wat.

Voor degene die me weleens live tegenkomen, deze bril is maar voor even.

Hoe de sterkte van mijn oog na de operatie wordt is nog een verrassing. We gaan voor een goed zicht in de verte en een minder leeszicht dus dan wordt t wel een leesbril.

We zullen het wel zien (een leuke woordspeling hihi).
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties