Hoera 1 jaar

Hoera 1 jaar


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoera!!

Vandaag bestaat mijn bedrijf alweer 1 jaar.

Een jaar van ontdekken, leren, enthousiaster worden, ontwikkeling, mensen ontmoeten, groei, uit mijn comfortzone stappen, vrijheid en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het heeft me al zoveel gegeven en er komt nog meer. Ik ga mijn bedrijf weer uitbreiden, ga weer wat toevoegen want ik wil mezelf blijven ontwikkelen en ga nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Binnenkort meer hierover.

Voor nu ga ik lekker genieten van wat het me tot nog toe heeft gebracht en hoe happy ik ermee ben.

Wil jij op de hoogte blijven? Volg me hier en like mijn facebookpagina https://www.facebook.com/ForeverFeelGoodNL/.

Speciaal voor likers op facebook heb ik deze maand leuke acties.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat fijn voor je!Gefeliciteerd! Zelf ben ik nog in aanloop voor mij zelf om ondernemer te worden, dus ik bewonder je inzet voor jezelf! ;)
| 18:58 |
Dank je wel. Het kost een hoop energie maar het is wel voor jezelf. In de jaren dat ik bij een baas werkte kostte dat me ook energie en kreeg er zo weinig voor terug. Nu doe je het echt voor je zelf en daar krijg je ook weer energie van. Wat ga jij doen?
| 21:41 |
Ja inderdaad je doet het voor jezelf dus kan er zelf de "kleur"eraan geven. Voor een baas is meelopen hoe het ergens gaat en weinig ruimte voor eigen ideeën. Ik ben bezig om van mijn facebookpagina:
www.facebook.com/kidscrea/ een verder succes te gaan maken{ heb meer dan 27.000 volgers/likers} De bedoeling is werken aan een website waar ook ideetjes verder uitgewerkt worden. En d.m.v. sponsors ook inkomsten te genereren. Mogelijk ook nog eens workshops maar dat staat allemaal nog open.
| 13:07 |
Heerlijk toch die vrijheid om te doen zoals jij wilt. Ik heb niet zoveel volgers hoor. Was het maar waar.
| 18:32 |
Ik heb dit ook in de afgelopen 3 jaar denk ik nu? opgebouwd. Het is gewoon voor de lol begonnen en uitgegroeid naar wat het nu is{ en nog kan worden} Als je iets doet waar je goed in bent en er plezier aan beleeft dan komt het steeds meer op je pad. Je kan wel artikelen aanbieden die we kunnen delen voor je. Wat is jouw pagina dan? Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen?
| 19:10 |
Jij zit in de creatieve hoek en ik ben meer bezig met gezondheid dus denk ik weinig raakvlakken :-).
| 19:13 |
Ik bedoelde dat ik als lid van meerdere groepen op facebook ook vaker een link kan delen als die van toepassing is op een groep. Ik ben zeker geïnteresseerd in alles wat met gezondheid heeft te maken. ik ben zelf nog niet zo lang op Yoors maar lees erg veel. En als het onderwerp me aanspreekt dan deel ik die ook graag. ;)
| 19:16 |
Oh oke hihi. Mijn facebookpagina is www.facebook.com/ForeverFeelGoodNL/
Ik help mensen een stap te maken naar een gezondere leefstijl en/of een beter gewicht, ik ben masseuse en ik ben business owner van Forever Living Products. Ik werk in de health- en beautybranche met producten op basis van aloë vera die alleen via business owners te koop zijn. Op dit moment volg ik een teacherstraining voor yinyoga en mindfulness en hoop ook daarin nog iets te gaan doen binnenkort. Alles om je goed te voelen ;-).
| 19:24 |
Klinkt goed allemaal! Forever Living Products ben ik ooit in de begin jaren distributeur van geweest! Mooie kwaliteitsproducten die goed hun werk doen! Doe je wel eens deel en like acties? (op je facebookpagina) Dat zijn ook goede binnenkomers van volgers/likers. Mensen willen graag uitgedaagd worden. Wie weet is een soort challenge qua gezondheid wel wat.zo van 30 dagen lang geen suiker gebruiken{ noem maar wat} Dan creëer je meer betrokkenheid en krijg je nog meer respons!
| 19:37 |
O wat toevallig. Die like deel en win acties heb ik veel gedaan en ook challenges. Nu een vakantiefotowedstrijd maar het loopt nooit storm helaas.
| 19:45 |
Oke, dan ben je al aardig uitgebreid bezig. Ja raar soms hoe het kan lopen. Deel je ook je blogs op je eigen pagina?
| 20:08 |
Uiteraard. Als ik iets zie langskomen wat met gezondheid of je goed voelen of een recept wat me aanspreekt deel ik dat. Maar ja niet al je volgers krijgen dat te zien en met maar ca 220 volgers ziet maar een enkeling dat. Ik gooi ook regelmatig dingen in allerlei groepen als promoot je bedrijf en gratis adverteren enzo maar helaas ook dat helpt niet echt.
| 20:19 |
Jammer inderdaad. Ik heb nog diverse mensen uit mijn vriendenlijst uitgenodigd voor jouw pagina dus dat levert weer een paar mensen op vermoed ik! I
| 20:46 |
O wat lief. Ik ben benieuwd.
| 20:59 |
Gefeliciteerd, en heel veel succes voor de toekomst !!!
| 20:57 |
Dank je wel. Ik ga gewoon lekker door.
| 21:13 |
Gefeliciteerd met deze eerste verjaardag!
| 15:29 |
Dank je!
| 20:51 |
gefeliciteerd met je mijlpaal
| 20:51 |
Dank je wel
| 20:54 |
Hoera!! Van harte gefeliciteerd en nog vele mooie jaren.
| 19:11 |
Thanx. Ik ga er gewoon lekker mee door met binnenkort een nieuwe tak van sport erbij :-)
| 20:33 |
Zo dan. Je bent lekker bezig!
| 09:53 |
Haha tja ik ben nu eenmaal altijd aan het vooruitdenken :-)
| 12:59 |
Herkenbaar en dat moet ook.
| 13:03 |
Ja toch, we moeten niet indutten :-)
| 13:06 |
Nee. Want dan gebeurt er niets meer op den duur. Zaken doen is net als regeren. Regeren is vooruitzien.
| 13:10 |
Klopt helemaal. Ik moet alleen wel altijd zorgen dat ik niet te snel en teveel tegelijk wil. Dat blijft een valkuil voor mij. Ik word dan weer standaard keihard terug gevloten.
| 13:12 |
Juist. Stap voor stap en rustig aan.
| 13:13 |
I know. Dat zeg ik ook regelmatig tegen mezelf :-).
| 13:14 |
Hihi.
| 13:14 |
Gefeliciteerd met deze mijlpaal
| 10:55 |
Dank je wel :-)
| 14:21 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen