Hotstone massage

Hotstone massage


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag iemand heel blij gemaakt met een hotstone massage van 1 1/2 uur.
In verband met de feestdagen en de stress die dat voor veel mensen oplevert (boodschappen, etentjes, verplichtingen) had ik een hele mooie actie gemaakt voor een massage bij mij en heb het er deze week best druk mee gekregen, hoe leuk is dat.
Ik vind het altijd weer spannend als ik een nieuwe klant krijg. Hoe zijn ze het misschien bij een ander gewend, wat verwachten ze ervan.
En hoe blij ben ik dan dat je achteraf mooie complimenten mag ontvangen en weet dat je er een vaste nieuwe klant bij hebt. Iemand die heerlijk heeft kunnen ontspannen en weer even opgeladen is voor de hectiek van de feestdagen. Wat een voldoening geeft me dat toch altijd.
Ja hier doe ik het voor!
Ook interesse in een massage kijk even op mijn website en bedenk deze en volgende week 50% korting.
www.foreverfeelgood.nlBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dat lijkt me wel een keer fijn
| 16:57 |
Is het ook
| 17:53 |
Oh zalig ik hou van massage's! Met hotstones echter nog niet geprobeerd, schrik om te verbranden :)
| 20:04 |
Nee joh. Degene die masseert moet ze toch ook vasthouden
| 23:45 |
Lijkt me zalig :)
| 07:19 |
Ja dat is het ook :-)
| 13:09 |
:))
| 13:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen