×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Ik ben happy en ik zoek....

Ik ben happy en ik zoek....


Al meerdere malen schreef ik hier over hoe ik momenteel mijn leven inricht. Mijn werkzaamheden, mijn sport, mijn vakanties enzovoorts. Ook gaf ik daarbij regelmatig te kennen dat ik hierdoor een enorm gevoel van vrijheid ervaar wat me zo ontzettend veel waard is.
Ik blijf mezelf steeds maar ontwikkelen wat zo veel leuke dingen op mijn pad brengt waar ik echt heel erg van geniet.
Ik help mensen op weg naar een gezonder gewicht, een gezondere leefstijl, kan ze helpen met mooie producten wat hun gezondheid kan beïnvloeden voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. Ik kan ze helpen te ontspannen door ze te masseren en sommige heb ik kunnen helpen extra inkomsten te genereren door ze te coachen bij het opzetten van een eigen business. Eigenlijk staat alles in het teken van het helpen van mensen, dat maakt me namelijk blij.
Wat ik weleens vergeet hierbij is dat ik er zelf ook nog ben. Natuurlijk, ik sport heel veel, dat is mijn uitlaatklep. Dat is mijn passie, mijn lust en mijn leven. O ja, had ik al gezegd dat ik ook samen met manlief en anderen een jaarlijkse spinningmarathon organiseer? Dit altijd voor het goede doel. Ook daar help ik weer anderen mee, bezorg mensen een hele gave dag en het levert dus altijd een leuk bedrag op voor het goede doel.

Oke het moge duidelijk zijn dat ik alles met heel veel plezier doe. Ik word zelf overal enthousiast van, dender maar door en verzin steeds weer wat nieuws. Ik wil niet vastroesten in sleur en dagelijkse routine. Ik wil ondanks mijn leeftijd steeds weer meer, vooruit of een zijstap maken.
Omdat ik de laatste tijd merkte dat het voor mij belangrijk is de rem er af en toe op te zetten ben ik gaan nadenken, wat wil ik eigenlijk precies?
En ja, het kwam weer naar boven. Ik wil mensen helpen, ze iets leren, ze iets meegeven maar ook daarbij mezelf niet uit het oog verliezen.
Ik bedacht me dat ik het toch wel heel leuk zou vinden om ook les te gaan geven. Zumba? Spinning? Maar wie zit er te wachten op een '50+ juf'? En vooral, hoelang houdt deze 50+ dame dat zelf nog vol.
Ik ging verder op zoek en wilde eigenlijk ook wel een beetje rust voor mezelf creëren.

En ja, een paar weken geleden kwam er iets op mijn pad (in dit geval internet) waarvan ik dacht yes. Dat wil ik!!
Ik heb 1 dag getwijfeld en toen mezelf beloofd, dit mag jij doen, dit ga jij doen, dit is wat voor jou.

En zo zit ik inmiddels al 2 dagen (alleen overdag hoor, ik ben 's avonds gewoon weer thuis) in een landhuis in de buurt, met een leuke groep mensen en we zijn alleen maar aan het relaxen. Zo zen, zo chill, zo heerlijk!
Deze 2 dagen en ook morgen nog was het programma yin yoga. We leren er de basis en achtergrondinformatie over deze vorm van yoga en anatomie en vooral heel veel oefenen. En wat is er nu nog mooier dan met ruim 20 graden, in de zon, in de tuin van dat prachtige landhuis, uren op een matje te oefenen met de heerlijkste oefeningen!
Ik ben zen, wow wat een rust, wat een ontspanning, wat een verwennerij.

Vanaf donderdag tot en met zaterdag staan er meditatie-, en mindfulnesstrainingen op het programma en allerlei achtergrond informatie daarover zodat wij ook anderen weer daarmee kunnen helpen (tja ik help mezelf maar kan dat dus ook weer bij anderen gaan doen).

En dat is dus mijn volgende project. Mensen helpen te ontspannen met behulp van yin yoga oefeningen, meditatie en mindfulness. Wat lijkt het me leuk om groepjes te gaan lesgeven hierin. Ik ga mijn pijlen hierop richten de komende tijd en ik denk dat ik ga beginnen met een oefengroepje bij elkaar te zoeken waar ik mijn eerste lesgeefervaringen op mag uitproberen. Dus heb je interesse ga dan naar mijn facebookpagina
https://www.facebook.com/ForeverFeelGoodNL/?ref=settings


Geef deze pagina eerst een like en geef je dan onder het bericht op.

Uiteraard zoek ik maar een paar vrijwilligers dus je hoort later of je erbij zit.

Wie weet zie ik jou dan binnenkort in mijn proeflessen.bamboehart
leuk ik doe ongeveer hetzelfde...
09-08-2017 09:12
09-08-2017 09:12 • 1 reactie • Reageer
Forever FeelGood
Ik heb even bij je zitten lezen net. Ja leuk hoor. Ik masseer ook en heb inmiddels een proefles yin yoga gegeven en heb een locatie gevonden. Ik zal er even een blog over schrijven. Ik volg je, volg je mij ook? Misschien heb je als ervaren 'juf' tips voor me.
09-08-2017 21:34
09-08-2017 21:34 • Reageer
Bloggerda
Wat super is dit voor je. Geweldig.
20-07-2017 12:55
20-07-2017 12:55 • 1 reactie • Reageer
Forever FeelGood
Ja he. Thanx. Heb inmiddels 4 dagen van de training erop zitten en het is echt gaaf.
20-07-2017 18:02
20-07-2017 18:02 • 1 reactie • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Klinkt geweldig. Je hebt je pad gevonden!
19-07-2017 13:33
19-07-2017 13:33 • 1 reactie • Reageer
Forever FeelGood
Ja dit is leuk he. Weet nog niet precies hoe ik het ga aanpakken maar misschien gewoon mezelf maar in het diepe gooien en oefenlesjes gaan geven.
19-07-2017 17:42
19-07-2017 17:42 • Reageer
_PetitCorbeau_
Jammer dat het (denk ik toch) zo ver is
18-07-2017 21:17
18-07-2017 21:17 • 1 reactie • Reageer
Forever FeelGood
Hoofddorp :-)
18-07-2017 22:37
18-07-2017 22:37 • 1 reactie • Reageer