×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Luchtje scheppen

Luchtje scheppen


Nadat ik tot gisteravond tot laat bij de businessbijeenkomst was vond ik dat het vandaag wel wat rustiger mocht. Nadat ik de weekendboodschappen had gehaald en had gevoeld hoe lekker koud het buiten was, besloten manlief en ik een frisse neus op het strand te gaan halen.

Nou fris werd die neus. Dik ingepakt tegen de wind in waarbij de tranen over mijn wangen rolden maar waarvan we genoten.

Natuurlijk bij een strandtent aan de warme choco met slagroom en daarna maar gelijk gelunched.

Met de wind in de rug teruggelopen en voldaan in de auto gestapt.

Nu nog een paar uurtjes over om weer verder te gaan met mijn marketing cursus.

Wat een heerlijke dag. Ik hou hiervan.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties