Mijn yoga-vorderingen

Mijn yoga-vorderingen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een tijdje geleden alweer schreef ik hier over mijn teacher training yin yoga, meditatie en mindfulness. Inmiddels heb ik die natuurlijk allang afgerond en ben aan het oefenen geslagen. Ik lig dagelijks op mijn matje oefeningen te doen en lesjes te maken en zit lekker op mijn meditatiekussen.

Afgelopen maandag had ik mijn eerste les met proefkonijnen. Heerlijk in de buitenlucht kon ik het uitproberen. En wat waren de dames enthousiast. En dat werd ik daar ook weer van.

Tegelijkertijd ben ik op zoek naar een locatie hier in de buurt. Vorige week een zaaltje bekeken maar die was wat groot en daardoor niet goedkoop.

En toen kwam er ineens iets via facebook op mijn pad. Leve facebook :-). Iemand is een huis aan het verbouwen met een mooie praktijkruimte die ze voor eigen dingen gebruikt maar ook wilde verhuren voor bijvoorbeeld yogalessen. Niet in mijn woonplaats maar wel vlakbij.

Vanmiddag ben ik gaan kijken. Ook al was het nog niet klaar de ruimte sprak me nu al aan en de dame in kwestie ook dus een optie genomen op een dagdeel. Ik zou dan 2 lesjes kunnen doen oh wat spannend allemaal.

De praktijk gaat half oktober open en aangezien ik in september nog op vakantie ga komt dat geweldig goed uit. Het heeft waarschijnlijk zo moeten zijn.

Voorlopig nog even duimen voor goed weer zodat ik nog even buiten kan oefenen en nog in mijn eigen woonplaats een plekje binnen zoeken en dan na mijn vakantie echt aan de slag. Ik heb er zin in!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb je een update?
| 22:15 |
Ik heb al meerdere blogs hierover geschreven op een later tijdstip :-)
| 22:43 |
Klinkt goed heel veel succes
| 15:49 |
Dank je wel :-)
| 16:18 |
Dat is goed!
| 12:54 |
:-)
| 14:49 |
Wat geweldig voor je. Ik zou inderdaad ook blijven zoeken naar een ruimte in je eigen woonplaats.
1 dagdeel is wel heel weinig maar om te beginnen super leuk.
Succes hoor.
| 13:21 |
Dank je. Ik wil me niet teveel gaan castleggen natuurlijk. Dat gaat dan ten koste van mijn vrijheid. Eerst maar eens kijken hoe het met een ochtend en een avondles gaat lopen.
| 21:48 |
Precies. Dat is ook het beste.
Heel leuk voor je.
| 22:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen