×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Nieuwe Locatie

Nieuwe Locatie


Konden jullie enige tijd geleden al lezen wat voor stappen ik de afgelopen tijd gezet heb in Yogaland, ben ik nu zo blij dat ik kan vertellen dat ik met ingang van morgen (12 maart)  een mooie nieuwe locatie in gebruik ga nemen.

De afgelopen maanden heb ik mijn lessen gegeven in de fysioruimte van een verpleeghuis hier in Hoofddorp en in een ruimte in Rijsenhout. Die eerste was natuurlijk niet ideaal. We lagen omringd door toestellen, loopbruggen en rollators, niet echt zen dus.

In Rijsenhout was de ruimte perfect maar bleef de groep te klein. De opbrengsten lagen onder de kosten dus ik besloot daarmee te stoppen.

Inmiddels was er enige tijd geleden iemand op mijn pad gekomen die naar een andere yogaruimte ging verhuizen met haar studio en zij had ook nog mogelijkheden om die ruimte te huren.

Er moest eerst nog het een en ander verbouwd worden maar nu is het dan zover.

Ik ben zo blij en kijk er zo naar uit.

Morgenavond is de les voor nieuwe mensen gratis (iedere proefles trouwens) maar staat er wel een donatiepot voor Stichting ALS Nederland. Ik organiseer daar volgende week met mijn man een spinningmarathon voor en naast de inkomsten van morgenavond van mijn vaste deelnemers hoop ik met mijn bedrijf nog wat extra te kunnen sponsoren.

Lees hier alles over de spinningmarathon van 18 maart:

Spinningmarathon Cycle4Charity

Mocht je dus in de buurt van Hoofddorp wonen, kom eens een les meedoen.

Ik geef Yin Yoga, een heerlijke zachte en ontspannende vorm van yoga.

Hier vind je informatie over wat Yin yoga eigenlijk is:

Yin Yoga, wat is dat precies?

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties