×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Oog - het vervolg

Oog - het vervolg


Zoals jullie in mijn blog vorige week hebben kunnen lezen (lees m anders hier nog even terug) heb ik problemen met mijn rechteroog en was ik weer teruggestuurd naar de oogarts.

Vandaag was dat zover dus om half 10 zat ik in de wachtkamer. Nadat ik eerst moest komen voor een test waarin ik weer niet veel letters kon lezen, werd ik daarna gedruppeld. Weer een tijdje in de wachtkamer en toen mocht ik verkassen naar een ander wachtgedeelte om verder te wachten. Daar ging ik op de foto :-)

Bijna 4 jaar geleden ben ik geopereerd aan mijn netvlies dus die werd even bekeken nu maar dat bleek later in orde te zijn.

Toen weer wachten in de eerste wachtruimte om vervolgens na een tijdje eindelijk naar de oogarts te kunnen. Zij kwam eigenlijk met hetzelfde verhaal aan als de vorige keer. Netvlies goed, staar nog maar heel licht. Zij snapt ook niet dat mijn oog zo snel achteruit gaat.

Ze wil dus liever niet opereren omdat het wat meer complicaties kan opleveren als een gewone staaroperatie en ze niet weet of het juist beter daarna is of misschien zelfs wel slechter.

Dus ik moet nu naar haar collega die iets langer ervaring heeft. Daar kan ik dus pas 18 april terecht, dan zijn we weer bijna een hele maand verder.

Ondertussen word ik gek van mijn oog, heb dagelijks veel hoofdpijn, en ben erg wiebelig en vermoeid in mijn hoofd.

Baal er zo van dat ik eigenlijk vandaag geen steek verder ben gekomen. Ik zit er zelfs nu over te denken om terug te gaan naar de oogkliniek in Den Haag waar ik destijds geopereerd ben omdat ik denk dat ze daar iets meer ervaring hebben met dit soort dingen.

Ook heb ik gehoord dat er een goede kliniek in Hilversum zit.

Hebben jullie toevallig goede ervaringen bij een oogarts, ik twijfel echt wat ik zal gaan doen nu.


sylbibj
Het oogziekenhuis in Rotterdam misschien? Daar is mijn hubbie geweest voor zijn netvlies loslating..Zijn enorm kundig, vooral de Belgische artsen.
21-03-2017 21:39
21-03-2017 21:39 • 1 reactie • Reageer
Forever FeelGood
Ik ga binnenkort naar een oogkliniek in Haarlem waar ik ook goede ervaringen over heb gehoord. Dat is iets meer in de buurt. Eerst eens afwachten wat ze daar zeggen.
21-03-2017 22:28
21-03-2017 22:28 • 1 reactie • Reageer
Bloggerda
Ach joh wat weer een ellende met dat wachten steeds. Inderdaad maar beter misschien om eerst naar de oogkliniek te gaan. Maar laat je afspraak voor 18 april niet verlopen ondertussen.
21-03-2017 17:12
21-03-2017 17:12 • 1 reactie • Reageer
Forever FeelGood
Ik hoorde van een locatie van de kliniek in Hilversum ook in Haarlem en iemand met een goede ervaring. Ik kan daar op korte termijn terecht als ik een verwijzing van de huisarts heb dus die heb ik nu aangevraagd.
21-03-2017 18:10
21-03-2017 18:10 • 1 reactie • Reageer