Oog - het vervolg

Oog - het vervolg


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals jullie in mijn blog vorige week hebben kunnen lezen (lees m anders hier nog even terug) heb ik problemen met mijn rechteroog en was ik weer teruggestuurd naar de oogarts.

Vandaag was dat zover dus om half 10 zat ik in de wachtkamer. Nadat ik eerst moest komen voor een test waarin ik weer niet veel letters kon lezen, werd ik daarna gedruppeld. Weer een tijdje in de wachtkamer en toen mocht ik verkassen naar een ander wachtgedeelte om verder te wachten. Daar ging ik op de foto :-)

Bijna 4 jaar geleden ben ik geopereerd aan mijn netvlies dus die werd even bekeken nu maar dat bleek later in orde te zijn.

Toen weer wachten in de eerste wachtruimte om vervolgens na een tijdje eindelijk naar de oogarts te kunnen. Zij kwam eigenlijk met hetzelfde verhaal aan als de vorige keer. Netvlies goed, staar nog maar heel licht. Zij snapt ook niet dat mijn oog zo snel achteruit gaat.

Ze wil dus liever niet opereren omdat het wat meer complicaties kan opleveren als een gewone staaroperatie en ze niet weet of het juist beter daarna is of misschien zelfs wel slechter.

Dus ik moet nu naar haar collega die iets langer ervaring heeft. Daar kan ik dus pas 18 april terecht, dan zijn we weer bijna een hele maand verder.

Ondertussen word ik gek van mijn oog, heb dagelijks veel hoofdpijn, en ben erg wiebelig en vermoeid in mijn hoofd.

Baal er zo van dat ik eigenlijk vandaag geen steek verder ben gekomen. Ik zit er zelfs nu over te denken om terug te gaan naar de oogkliniek in Den Haag waar ik destijds geopereerd ben omdat ik denk dat ze daar iets meer ervaring hebben met dit soort dingen.

Ook heb ik gehoord dat er een goede kliniek in Hilversum zit.

Hebben jullie toevallig goede ervaringen bij een oogarts, ik twijfel echt wat ik zal gaan doen nu.

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het oogziekenhuis in Rotterdam misschien? Daar is mijn hubbie geweest voor zijn netvlies loslating..Zijn enorm kundig, vooral de Belgische artsen.
| 21:39 |
Ik ga binnenkort naar een oogkliniek in Haarlem waar ik ook goede ervaringen over heb gehoord. Dat is iets meer in de buurt. Eerst eens afwachten wat ze daar zeggen.
| 22:28 |
Ik hoop dat ze je snel kunnen helpen, ogen zijn TE belangrijk!
| 22:33 |
Ja daarom wilde ik niet wachten tot 18 april op een vervolgafspraak. De oogarts vond dat ik wel een maand kon wachten maar ik vind dat niet kunnen. Hopelijk kan ik volgende week in haarlem terecht. Had deze week gekend als ik verwijzing al had maar aangezien mijn huisarts er pas donderdag is kan ik m dan op z'n vroegst pas krijgen :-(
| 22:37 |
Jeetje! Ik ga duimen dat je volgende week terecht kan hoor!
| 22:39 |
Thanx. Wordt vervolgd.
| 23:00 |
Ik blijf je volgen natuurlijk! ;-)
| 23:10 |
Natuurlijk hihi.
| 23:13 |
:-)
| 23:19 |
Ach joh wat weer een ellende met dat wachten steeds.
Inderdaad maar beter misschien om eerst naar de oogkliniek te gaan.
Maar laat je afspraak voor 18 april niet verlopen ondertussen.
| 17:12 |
Ik hoorde van een locatie van de kliniek in Hilversum ook in Haarlem en iemand met een goede ervaring. Ik kan daar op korte termijn terecht als ik een verwijzing van de huisarts heb dus die heb ik nu aangevraagd.
| 18:10 |
Goed zo. Ben heel benieuwd hoor.
| 19:32 |
Ja ik ook. Ben hele middag aan het bellen geweest voor verwijzing, werd van het kastje naar de muur gestuurd grrr. Ben er beetje klaar mee maar ja t moet toch opgelost worden :-)
| 22:29 |
Bah wat vervelend hé.
| 22:34 |
Kastje muur grr kan me er zo boos over maken.
| 22:37 |
Dat snap ik heel goed.
| 22:38 |
:-)
| 23:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen