Te erg.

Te erg.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

En voor de zoveelste keer roep ik 'daar ben ik weer'. Al eerdere pogingen waren niet echt geslaagd. Ik postte 1 of 2 dingen en reageerde hier en daar en vervolgens verdween ik weer.

Maar waarom dan toch?

Eigenlijk heel cliché, te druk.

Maar waarschijnlijk vraag jij je nu af hoe dat kan. Geen kleine kinderen meer  en geen baas waar ik verplicht heen moet. 

Je hoort vaak van mensen na hun pensioen, ik heb het drukker dan ooit. 

Nou eigenlijk geldt dat ook voor mij. Eigen baas en met meerdere dingen bezig.

Zo heb ik de afgelopen 2 maanden een aantal massagecursussen gevolgd: Rebalancing, DMT, handmassage en triggerpointmassage. En dat moet dan natuurlijk extra geoefend worden thuis. Manlief, dochter en vriendin werden gewillige slachtoffers of eigenlijk meer proefkonijnen. Vonden ze niet erg trouwens.

Daarnaast volgde ik module 2 van de Bivag Yin Yoga Docenten Opleiding.

Superinteressant, indrukwekkend, mooie nieuwe inzichten en een geweldige groep. Heel intensief zijn we 4 opeenvolgende dagen met elkaar op de mat bezig geweest. Het heeft grote impact op mij gehad en voor mijn deelnemers in mijn eigen lessen ben ik nieuwe lessen in elkaar gaan zetten. Het kost veel tijd maar de enthousiaste reacties van mijn deelnemers maakten dat ik me nog meer voldaan voelde.

Tja en op die manier vliegen mijn weken om en na gisteren een geweldige trouwerij van vrienden te hebben bijgewoond gaan we ons nu helemaal opmaken voor ons Curacaose avontuur.

Aanstaande woensdag vertrekken we en vrijdag is dan eindelijk de overdracht van onze studio. Zo spannend allemaal.

De koffers staan al bijna helemaal ingepakt. Morgen en overmorgen nog een aantal massages, een yogales en natuurlijk huis aan kant maken en boodschappen doen voor de thuisbljvers. 

Ik weet dus niet of ik de komende weken tijd heb voor Yoors dus ik roep niet 'ik ben er weer' maar gewoon ' tot gauw!'

P.s. ik heb ook nog een nieuwe website gemaakt voor mijn afdeling yoga en massage.

Woon jij in omgeving Hoofddorp en heb je interesse in het ervaren van een Yin yoga les of in een massage neem dan eens een kijkje op www.feelgood-yoga-massage.com en op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/foreverfeelgoodyoga.nl/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
We zien je vanzelf weer voorbijkomen. Veel plezier
| 19:04 |
Thanx. Vakantie helaas alweer achter de rug.
| 08:12 |
Yoors loopt niet weg en we kijken gewoon erg uit naar al je mooie verhalen over jouw avontuur! Neem alle tijd, doe wat je moet doen en dan komt alles goed! Heel veel succes en ga er maar gewoon van genieten! 
| 22:27 |
Klopt. Yoors blijft 😀. We gaan veel foto's maken dus hou het in de gaten. Dank je wel, het genieten gaat vast lukken 😎.
| 06:20 |
Heel veel plezier met jullie avontuur op de C van de ABC-eilanden. Geniet en kom heelhuids terug. 
| 19:35 |
Dank je wel. Gaan we doen en komt vast goed 😀.
| 06:21 |
Mooie plannen en de dingen komen zoals het komt.. succes alvast!
| 18:30 |
Dank je wel
| 19:00 |
Je hebt niet stil gezeten. Voor alles komt een tijd.
| 17:59 |
(Of niet. If it's meant to be, it will be.)
| 18:00 |
😀
| 18:09 |
Dat klopt maar ik bleef maar roepen ik ben er weer en dan bleef het weer stil 🤣
| 18:09 |
Je bent niemand verantwoording schuldig.
| 18:11 |
O nee dat zeker niet hihi. 
| 19:01 |
gezellig dat je weer even langs kwam vliegen. Boven in is nog een regel " vul titel in en haal tekst weg" blijven hangen.
Veel plezier op Curacao, stuur maar foto's
| 17:31 |
Dank je. Staat het er nu nog? Ik zag het heb het weggehaald (dacht ik). Ik heb deze blog op mijn foon gemaakt, dat is toch wat minder overzichtelijk 🤔
| 17:35 |
alles in orde
| 17:37 |
Yeahhh 😂
| 17:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen