×

Yoors


Inloggen
×

YoorsTe erg.

Te erg.


En voor de zoveelste keer roep ik 'daar ben ik weer'. Al eerdere pogingen waren niet echt geslaagd. Ik postte 1 of 2 dingen en reageerde hier en daar en vervolgens verdween ik weer.

Maar waarom dan toch?

Eigenlijk heel cliché, te druk.

Maar waarschijnlijk vraag jij je nu af hoe dat kan. Geen kleine kinderen meer  en geen baas waar ik verplicht heen moet. 

Je hoort vaak van mensen na hun pensioen, ik heb het drukker dan ooit. 

Nou eigenlijk geldt dat ook voor mij. Eigen baas en met meerdere dingen bezig.

Zo heb ik de afgelopen 2 maanden een aantal massagecursussen gevolgd: Rebalancing, DMT, handmassage en triggerpointmassage. En dat moet dan natuurlijk extra geoefend worden thuis. Manlief, dochter en vriendin werden gewillige slachtoffers of eigenlijk meer proefkonijnen. Vonden ze niet erg trouwens.

Daarnaast volgde ik module 2 van de Bivag Yin Yoga Docenten Opleiding.

Superinteressant, indrukwekkend, mooie nieuwe inzichten en een geweldige groep. Heel intensief zijn we 4 opeenvolgende dagen met elkaar op de mat bezig geweest. Het heeft grote impact op mij gehad en voor mijn deelnemers in mijn eigen lessen ben ik nieuwe lessen in elkaar gaan zetten. Het kost veel tijd maar de enthousiaste reacties van mijn deelnemers maakten dat ik me nog meer voldaan voelde.

Tja en op die manier vliegen mijn weken om en na gisteren een geweldige trouwerij van vrienden te hebben bijgewoond gaan we ons nu helemaal opmaken voor ons Curacaose avontuur.

Aanstaande woensdag vertrekken we en vrijdag is dan eindelijk de overdracht van onze studio. Zo spannend allemaal.

De koffers staan al bijna helemaal ingepakt. Morgen en overmorgen nog een aantal massages, een yogales en natuurlijk huis aan kant maken en boodschappen doen voor de thuisbljvers. 

Ik weet dus niet of ik de komende weken tijd heb voor Yoors dus ik roep niet 'ik ben er weer' maar gewoon ' tot gauw!'

P.s. ik heb ook nog een nieuwe website gemaakt voor mijn afdeling yoga en massage.

Woon jij in omgeving Hoofddorp en heb je interesse in het ervaren van een Yin yoga les of in een massage neem dan eens een kijkje op www.feelgood-yoga-massage.com en op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/foreverfeelgoodyoga.nl/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!