×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors










Training afgerond

Training afgerond


Het zit erop. De zomerweek Teacher Training Yoga en Mindfulness.

Wat een kadootje was dit en wat heb ik mooie mensen leren kennen.

We hebben veel geleerd en vooral veel geoefend. Yin yoga en mediteren. Wat is dit goed voor een mens, zeker als je net zo'n rondvliegend bezig bijtje bent als ik.

Een week van bezinning ook. Waarom ren ik zo door het leven en ga ik zo makkelijk voorbij aan al het moois wat ik overal tegenkom. Waarom ben ik zo bezig met de toekomst terwijl het heden al zo geweldig is. 

Stilstaan bij heel veel dingen die ik eerst niet zag. Wat een bewustwording.

De groep was geweldig. Een diversiteit van vrouwen. De jongste nog geen 30, de oudste 65 maar wat werden we hecht met elkaar. Gelukkig hebben we tegenwoordig facebook dus ik heb gelijk een besloten groepje gemaakt zodat we in contact kunnen blijven  en elkaar kunnen voorzien van tips en ideeen.

Voor mij breekt een nieuwe periode aan waarbij mijn bedrijfje zal uitbreiden. Nu ga ik een plan maken en veel oefenen. Ik heb er zin in! 




expand_less

Meest gestemde posts



expand_less

Recente posts



expand_less

Volgers



expand_less

Collecties