×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Kinderen en sociale media

Kinderen en sociale media


Mijn dochter van 7 heeft mijn oude telefoon voor spelletjes. Op YouTube kijkt ze vlogs van koetlife en de bellingA'S. Ze heeft geen simkaart. Alleen in noodgevallen krijgt ze die in haar telefoon  zodat ze oma kan bellen. 

Ze is nu met een vriendinnetje aan het spelen die ongeveer 2 jaar ouder is. Ze komen naar mij toe of ik de inlogcodes heb van het email adres van mijn dochter. Ik vraag waarvoor ze die nodig hebben. Ze willen graag op snapchat. Ik zeg dat gaan we niet doen. Ik ben er best huiverig voor om eerlijk te zijn. Facebook, snapchat, Instagram...ik vind het een beetje creepy. 

Ik lees veel over kinderen en sociale media. Ergens las ik dat ze vanaf 9 jaar zelf al snappen hoe je een account aanmaakt. Wanneer geef ik toestemming aan mijn kind om op sociale media te gaan? Die vraag blijf ik me stellen. Wel weet ik dat als het zover is dat ik ouder toezicht erop wil hebben. Niet omdat ik haar niet vertrouw maar ook om haar te beschermen voor bepaalde personen. Maar voorlopig houden we het nog maar bij spelletjes downloaden en koetlife 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties