×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Stoppen met roken

Stoppen met roken


Vandaag heb ik de stap gezet op te gaan stoppen met roken. Ik wil al een tijdje stoppen met roken, maar ergens moest de knop om. Bij de laatste afspraak in het AMC vertelde de gynaecoloog dat wij moeten stoppen met roken. Zeker mijn vriend moet stoppen om de TESE operatie te mogen ondergaan. Dat was een eis. Hij is al goed bezig. Hij rookt al stukken minder (van 5 pakjes shag in de week naar 1 in de week). Ik rook al minder dan hem, maar ik vind toch dat ik ook moet stoppen. Het is gewoon niet lekker meer en alleen een gewoonte geworden.

Omdat ik vanmorgen toch naar de huisarts moest voor een verwijsbrief, heb ik gelijk mn huisarts gevraagd om coaching. Hij heeft gelijk recept voorgeschreven en kan gelijk beginnen met stoppen. Het stomme is dat ik gewoon door mag roken met dit medicijn. Dat gaat er bij mij niet helemaal in, maar goed. Ik wil gewoon dat ik (als de uitslagen goed zijn en de behandelingen starten), een gezonde zwangerschap heb en ook voor de gezondheid van de baby. 

Het gaat me zeker lukken! Want de knop is om. Ik moet dit doen, voor mezelf, voor mn kinderen!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.Neance
Heel goed! ;-) lukt het nog? In ieder geval heel veel succes en sterkte! (K)
11-01-2018 10:03
11-01-2018 10:03 • Reageer
Soberana
Ik moest even teruglezen naar jullie voorgeschiedenis en even googlen naar TSE. Afgezien van de vraag of jij stopt met roken: ik zou het merkwaardig vinden als uit de biopt zou blijken dat de afwezigheid van levende zaadcellen bij je vriend te wijten zou zijn aan roken. Hele bataljons rokers hebben grote legers kinderen verwekt. Hopelijk wordt de oorzaak van zijn probleem gevonden.
08-11-2017 15:08
08-11-2017 15:08 • 1 reactie • Reageer
francisca.kramer
Volgens het AMC zou het onder andere liggen aan zijn rookgedrag....vind het al vreemd eigeblijk...tijdens mijn 2 zwangerschappen van mn zoontje en dochtertje heb ik doorgeprikt en ze zijn kerngezond.. .
09-11-2017 20:00
09-11-2017 20:00 • Reageer
Hans van Gemert
Het medicijn zal je vermoedelijk de zin in roken doen vergaan. Maar het is een uitstekend idee om te stoppen. Voor je baby, maar ook voor jezelf! Succes!
08-11-2017 14:57
08-11-2017 14:57 • 1 reactie • Reageer
francisca.kramer
Inderdaad heb totaal geen zin om te roken..
09-11-2017 20:01
09-11-2017 20:01 • Reageer