Huwelijksaanzoek op een festival

Huwelijksaanzoek op een festival


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals ik al eerder heb verteld heb ik mijn man leren kennen via een datingsite, eerst gewoon vrienden maar na dat het duidelijk werd dat hij het stukje puzzel was dat in mijn leven ontbrak en ik het zijne werden we een koppel. In een van onze gesprekken was hij vrij duidelijk, huwen was voor hem niet zo zeer aan de orde. Nu nee eigenlijk voor mij hoefde het ook niet, we hadden het allebei al een keertje gehad. Toen ik 50 werd kreeg ik als verjaardag cadeau een ballonvaart , groot was mijn verbazing dat hij toen we hoog in de lucht hingen toch vroeg of ik ooit met hem zou willen trouwen. Dus ja hoor ik wil dat wel.

Weer ging er een poosje over en het kwam niet meer ter spraken al vroeg zijn jongste dochter er wel vaak achter. Toen bedacht ik een plannetje om de rollen om te draaien en wilde ik een huwelijks aanzoek doen. Maar dan het liefst doen in het bijzijn van al onze kinderen. Met AL bedoel ik hij heeft er 4 en ik heb er 4, daar dan als het mogelijk is ook de partners bij. Ik nam met ieder van hen contact op en vroeg of ze het zouden zitten om mee te gaan naar Dranouter festival ik zou voor de tickets zorgen en daar keek ik nog wel hoe en wat. Ik overliep het programma en las dat er ook een radio 2 stand was met om 2O u een orkest dat er speelde, Dan ben ik begonnen met mailtjes te sturen naar alle mogelijke personen om in contact te kunnen komen. Eindelijk reactie en ja hoor ze wilden me de mogelijkheid geven om hem daar ten huwelijk te vragen. We hebben heel het gebeuren kunnen stil houden tot het moment zelf . Hij vond het wel raar dat onze kinderen ook een dagje Dranouter gepland hadden, nu voor mijn kids was dat duidelijk stelde ik hem gerust, James Blunt was er die avond en die hoorden ze zo graag.

Gelukkig was de radio 2 stand niet ver van de tent waar James Blunt kwam dus stonden we daar een beetje te wachten , ik deed of ik naar het toilet moest en verdween bij achter het podium van radio 2, ze riepen mijn man naar het podium, hij wist zich helemaal geen houding te geven want wist niet wat er te gebeuren stond.

Toen mocht ik op en bracht hem een gedicht :

Lieve Erwin

Laat me hier eens wat vertellen,

we zijn hier samen met zoveel andere stellen

maar er is vast geen enkele man bij

die zo lief en prachtig is als jij

je bent een man met een enorm groot hart

zo speciaal voor mij, zo apart

nee je bent geen stoere macho vent

maar een gewoon van vlees en bloed

zo lief geduldig en attent

onbeschrijfelijk wat je met me doet

ook de kinderen waar je er steeds voor bent

vinden jou een ongelofelijke vent

weet je nog hoe alles begon

hoe ik zo ineens een reden verzon

"vind je het goed als ik koffie kom drinken"

dat vroeg ik je in een gesprek

als vrienden vond je het wel okè

maar eigenlijk ook helemaal te gek

Toen ik je thuis bezocht

voelde ik dat je me wel mocht

en door je dochter met haar lieve lach

was ik ook meteen van slag

dit was duidelijk, dit voelde goed

en gaf ons beide de nodige moed

om toch te proberen, we wilden wel allebei

we voelden ons net verliefde pubers speels, vrolijk en blij

We hebben samen al veel doorstaan

veel lief maar ook leed gedeeld

hier komt vast geen einde aan

nee we hebben ons nog niet verveeld

We hadden het al eens over trouwen

dat vonden we niet echt nodig

ik ben voor jou zo ook je vrouw

dat papiertje is overbodig

Toch is het nog een van mijn wensen

en vraag ik het int bijzijn van al deze mensen

WIL JE MET ME TROUWEN

Gelukkig zei hij ook ja hihihiBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat gaaf gedaan!
| 08:30 |
De romantiek spat er af.
| 15:51 |
Dit was een hele rakende gelegenheid, voelbaar nu ook weer hier bij mij..wat een liefde en wat een beweging
Intens genoten van je verhaal naar waarheid, grandioos
| 11:25 |
Wat een originele manier van je geliefde ten huwelijk te vragen.
| 23:26 |
Heel romantisch! gefeliciteerd!
| 13:42 |
Heeeeeerlijk zoiets, heel veel geluk samen
| 15:07 |
lief van je , dank je wel
| 21:22 |
knap gedaan, leuk
| 20:09 |
Wow dit is romantisch
Gefeliciteerd
| 12:04 |
Ah, dat is romantisch.
| 15:41 |
Wat een mooi verhaal en lijkt me geweldig op deze manier. Gelukkig zei hij ja, maar denk dat je ook niet anders verwacht had ;)
| 22:37 |
Wow wat een prachtig aanzoek. De datum is zo te lezen al een beetje bekend. Gefeliciteerd samen. Heel veel liefde en geluk.
| 11:40 |
Ohw... wat een mooi aanzoek!!! Goed gedaan, en is de datum al gepland?
| 20:22 |
waarschijnlijk 27 december 2017, dan zijn we 10 jaar samen
| 20:24 |
ahh super!!! :-D
| 20:26 |
Wat ontzettend lief zeg :)
Ik word echt ontzettend blij van dit bericht :D
| 20:14 |
dank je wel
| 20:20 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen