×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


The 30 Day Blog Challenge

The 30 Day Blog Challenge


Misschien toch eens langs deze weg proberen uitzoeken, wie oh wie is de bedenker van deze challenge en is er iemand die het int Nederlands zou willen overzetten zodat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen. Mijn Engels is niet voldoende om alles te begrijpen en misschien schrikt dat anderen ook wel af. Nu als jullie het weten hoor ik het graag. 

Dag 1 : Weird things you do when you're alone 
Nu weet niet of het echt iets raar is maar ik hou ervan om na het werk een half uurtje in het donker te luisteren naar muziek, ik ben chauffeur van beroep en zo'n half uurtje is voor mij echt rustgevend.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties