The 30 Day Blog Challenge

The 30 Day Blog Challenge


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Misschien toch eens langs deze weg proberen uitzoeken, wie oh wie is de bedenker van deze challenge en is er iemand die het int Nederlands zou willen overzetten zodat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen. Mijn Engels is niet voldoende om alles te begrijpen en misschien schrikt dat anderen ook wel af. Nu als jullie het weten hoor ik het graag. 

Dag 1 : Weird things you do when you're alone 
Nu weet niet of het echt iets raar is maar ik hou ervan om na het werk een half uurtje in het donker te luisteren naar muziek, ik ben chauffeur van beroep en zo'n half uurtje is voor mij echt rustgevend.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoe herkenbaar! Ik ga altijd uitgebreid douchen en de dag door het putje spoelen ;-)
| 17:48 |
Heerlijk even alleen tijd en tot rust komen op deze manier
| 21:32 |
dat wist ik niet van je
| 19:35 |
zo ken ik je
| 13:46 |
Heey Frieke, wat leuk dat jij ook de challenge aangaat. Als ik er deze week de tijd voor bent, wil ik best wel even de challenge vertalen. Als ik dit heb gedaan zal ik deze op mijn pagina posten. Ik hoop dat dat je helpt.
| 22:42 |
dank je wel maar hij is vertaald door Nànouk Kira op vraag van me
| 05:38 |
Raar weet ik niet, ik kan me voorstellen dat dat je tot rust brengt Frieke, dat je dat in het donker doet vind ik niet raar, wel verrassend haha.
| 18:15 |
Ik weet niets van de 30 days blog challenge, maar het klinkt wel heel interessant. Ik zou hem overigens best kunnen vertalen denk ik, aangezien ik ook in het engels studeer.
Ik snap je punt overigens helemaal, haha, ik vind het ook heerlijk om even alleen muziek te luisteren.
| 13:55 |
zal ik je de lijst bezorgen van de thema's per dag
| 14:55 |
Ja, dat lijkt me leuk!
| 15:51 |
als je 30 Day Blog Challenge | Day # 1 in zoeken invult kan je het overzicht vinden want het lukt me niet om het te kopiëren
| 17:42 |
dank je wel
| 19:34 |
Hahaha geweldig, en ja ik zou ook wel in het Nederlands willen want mijn Engels is erg slecht.
| 20:57 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen