×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Verloren gelopen door veranderingen

Verloren gelopen door veranderingen


Jammer genoeg ben ik wegens omstandigheden een hele tijd niet op yoors geweest, nu ik terug ben ben ik mijn weg een beetje kwijt. Natuurlijk kan ik nog dingen posten en krijg ik nieuwe posts nog wel te zien maar ik vind de mensen die ik volgde niet meer terug . Ook kan ik nieuwe leden niet meer verwelkomen. Heb geen idee of het aan mij ligt , zijn het verborgen items , ben ik te dom om het zelf te vinden of bestaat de mogelijkheid niet meer.

Natuurlijk zijn dat niet de belangrijkste dingen dus probeer ik te wennen aan hoe het nu is.

Hopelijk kan er iemand me uitleggen hoe het zit

Waarschijnlijk zal ik de reactie's pas lezen na het weekeind want morgen vertrek ik weer voor een weekeindje Antwerpen. Lekker blijven slapen bij de jongste dochter , haar man en mijn jongste kleindochter Zondag morgen gezellig met mijn man, de kids, m'n zus en schoonbroertje  gaan ontbijten want een van de dochters is jarig. Zo mij zie of lees je pas zondagavond terug.

Fijn weekeind allemaal

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties