Elke dag een vraag #13

Elke dag een vraag #13


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat staat er nog op je verlanglijstje?

Op mijn blog kun je lezen dat ik ga verhuizen ! dus dat is in ieder geval al weer iets dat ik af kan strepen van mijn lijstje over de dingen die ik nog graag wilde doen. Voor de rest zou ik graag mijn make-up, kleding en schoenen willen uitbreiden.

Ook wil ik een nieuw konijnenhok, een tweede konijn en een aantal nieuwe dingen betreft hobby.


Zoals jullie dus weten , kan ik al wat dingen afstrepen. Verhuizen en een tweede konijn kunnen van dit lijstje af !Beoordeel


Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen