×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Lucky Moments

Lucky Moments


Vooruit, een tegenhanger voor het lijstje met irritaties. Mijn lucky moments: (van vandaag)

1. ik schiet helemaal vol wanneer er meerdere mensen tegelijk een liedje zingen. Met name bij laatste schooldagen, eerste schooldagen, Olympische Spelen, Rad van Fortuin, de tune van het songfestival met die sterren in beeld (is dat er nog eigenlijk?)

2. Een verwarmingsmonteur die je belt omdat er geen warm water is en zegt dat hij er rond 5 uur is. Om zes uur bel ik dan op waar hij blijft en dan zegt zijn vrouw dat hij nog even snel iets eet. 10 minuten later staat hij nog kauwend aan de deur en tovert weer water tevoorschijn. Ik vind het zo lief omdat het echt een stereotypische verwarmingsman is.

3. Een klef kusje van een chocoladepastamond van mijn zoontje. De lieve woorden van mijn dochters en hun knuffels....

4. Mijn oudste dochter die me omhelst en dan meet hoeveel ze nog moet groeien voor ze me heeft ingehaald.

5. Mijn vriend die boterhamzakjes heeft gehaald omdat ze bijna op zijn.

6. De hond die nu met zijn kop onder mijn arm omhoog piept omdat ie aandacht wil

7. aardbeien met suiker op mijn boterham!

8. zo'n liedje op de radio waarvan je goede zin krijgt.

9. een lijstje met andermans geluksmomentjes

10. een goedgekeurde APK autobeurt die ook nog meevalt in prijs (dat is nog even afwachten!) En een lieve papa en mama die me een lift gaven!

11. Lieve briefjes en appjes om je de dag door te helpen!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties