Ik ben aan het spoken.

Ik ben aan het spoken.


Jaaa het is weer eens zo ver. Mijn onderrug is weer eens een grote spelbreker en dan kan ik slapen wel op mijn buik schrijven.  Zodra dit begint kan ik wel uit bed gaan en dit heb ik ook gedaan en ben maar gaan bloggen heerlijk met een kruik tegen mijn rug aan. hopend dat het nu gaat afzakken en dat ik zo verder kan gaan op de bank. Dit kost zo veel energy die ik het liefst in mijn huisje en gezinnetje stop. Ik wil mijn verhaal niet 2x schrijven en zou zeggen klik op onderstaande link onder foto om er naar toe te gaan.

Chronische ziek zijn deel 11. Pijn in mijn onderrug.

Kruidnagel door mijn thee.

Neem ik tegen chronische pijnen.

Recepten......

Makkelijk recept: rijst, prei, ei en kaas.

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.

Hobby's van mij.

Stansen met mijn Double Do XL.

om kaarten te maken of om mee te scrappen

Mijn grote hobby....... vissen.

guppen, zwaarddragers, molly's, discus, maanvissen, labeo, algeneters etc.

Gedichten.

          Workshops.
Leeuwarden culturele hoofdstad 2019.


Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid en verdien geld met verhalen lezen en schrijven.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zwaar shit ook die rotpijnen
| 17:53 |
Hoe gaat het nu met je onderrug? Heb je al eens overwogen om CBD olie of/en THC olie te gebruiken? Daar zijn vele mensen al door geholpen.
| 16:31 |
Deze blog heb ik vandaag geschreven en lief van jou dat je dit vraagt.

yoo.rs/gbuyert/blog/duloxetine-en-cymbalta-1512775515.html?Ysid=86449

Het is mijn hele lichaam die kliert.
| 17:00 |
Leerzame artikelen en ik zal ze tzt beter lezen.
| 12:08 |
Je bent een bikkel !
| 17:03 |
Dank je wel.
| 00:10 |
Balen dat je er elke zo' n last van hebt het bepaalt toch je leven
| 10:05 |
Een beetje te veel.
| 23:56 |
Oh dat is vervelend, rugpijn. Maar je weet er goed mee om te gaan door je blog te gaan schrijven met een warme kruik.
| 00:12 |
Dit leer je wel met de jaren dat simpele dingen je leven kan verlichten. Medicijnen maken mij snel misselijk.
| 09:34 |
Sterkte dan, dat het maar beter met je mag gaan!
| 16:06 |
Pijn aanval door buik hoop ik nu achter de rug is en dan is het nu tijd dat alles weer los kan knappen. Last van zware verklevingen. Ga nu proberen om zo veel mogelijk een stukje te gaan wandelen, tenzij mijn lichaam weer in slaapmodus gaat. Het begint met onverwachtse bewegingen waar ik wakker van wordt.
| 23:46 |
Goh, wat rot voor je zeg!
| 23:56 |
Hoop dat dit komt door verklevingen die los knappen.
| 09:28 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden