Mijn taxi passen zijn binnen voor eigen regio en voor daar buiten..

Mijn taxi passen zijn binnen voor eigen regio en voor daar buiten..


Ik ben blij dat mijn taxi pas binnen is waar ik mee kan reizen met de taxi bijvoorbeeld naar mijn huisarts of ziekenhuis. In ieder geval t/m 5 zones vanaf mijn huis met 10 cent per km bij betaling betalen aan taxi chauffeur. . Ideaal bij slecht weer en dat ik bij pijn gelijk een afspraak kan maken met een dokter. Nu deed ik het pas wanneer ik weer in staat was om te fietsen aangezien dokters alleen met nood gevallen naar je toe komen en zo veel kunnen ze niet voor je doen. Bij een pijn aanval een opname en vol gepompt worden met pijnstillers, maar dit kan ik thuis ook nemen of een zetpil. Bij een pijn aanval ben ik het liefst thuis. Hier heb ik tenslotte mijn katten, vissen en mijn man die mij af kunnen lijden en ben niet meer bang om dood te gaan nu ik weet dat een aardse dood betekend dat je weer iets af hebt gesloten en dat je geest weer klaar gemaakt wordt om weer geboren te worden, tenzij je klaar bent en je eindelijk klaar mag maken op weg naar het AL. Nu wacht ik nog op een pas vanaf 6 zones en meer als ik er door heen kom. Dan kan ik na behandeling in ziekenhuis Zwolle terug met de taxi in plaats met bus en daar na trein en met taxi weet je in ieder geval dat ik een zitplaats heb op de terug reis. Kan ik alleen naar het ziekenhuis toe, aangezien ik terug niet alleen mag reizen kan de taxi chauffeur deze taak op zich nemen. Dit kost 20 cent per km.  en wordt na reizen van je bank af gehaald en mag 1 persoon gratis mee nemen in de taxi en er zit een max. km op dat je hem mag gebruiken. Km openbaar vervoer tellen niet mee. Op deze manier zorgen ze er voor dat zieken en ouderen niet gebonden zijn aan huis. Mis het wel af en toe een dagje op pad naar een dierentuin. Mocht dit er ooit weer eens in zitten moet er ook een rolstoel aan geschaft worden i.v.m. mijn inspannings pijnen. Ik kan mij wel inspannen, maar mijn spieren weer in ontspanning krijgen is een ramp. Overal in mijn lichaam zitten knobbels.

Plekje op mijn rechter been was eerst een bultje die al een jaar etterde. Open en dan weer dicht. Weer open etc. en sinds een paar dagen is het zo. Het heeft extreem gebrand en dit heb ik geblust met zalf die mijn dermatoloog heeft voor geschreven.14-11-2017 en ook pas voor 6 zones en meer is binnen. 600 km op jaar basis voor 20 cent per km. en ritjes met trein tellen ze km niet mee en betaling is achter af. Taxi mag ik iemand gratis mee nemen met deze pas en in trein niet.

Pageviews en je ontvangt aan Yp's.

> 10 = 10Yp = 1 cent.

> 25 = 25Yp = 2 cent en een half.

> 50 = 50Yp = 5 cent.

> 100 = 100Yp = 10 cent.

> 250 = 250Yp = 25 cent.

> 500 = 500Yp = 50 cent.

> 1.000 = 1.000Yp = 1 euro.

> 2.500 = 2.500Yp = 2 euro 50.

> 5.000 = 5.000Yp = 5 euro.

> 10.000 = 10.000Yp = 10 euro.

> 25.000 = 25.000Yp = 25 euro.

> 50.000 = 50.000Yp = 50 euro.

> 100.000 = 100.000Yp = 100 euro.

Verdien geld met bloggen en reageren of delen van andermans pagina's.

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijn dat je nu met de taxi overal naar toe kan
| 13:08 |
Wat ontzettend fijn dat je passen nu binnen zijn
| 07:52 |
Wat fijn ik hoop dat het snel beter met je gaat
| 20:37 |
Ja, gelukkig heb je die gewoon gekregen, dat moet ook wel!
| 17:47 |
dat is idd fijn
| 10:14 |
Ideaal voor nood gevallen.
| 08:52 |
Wist niet dat er ook zo'n pas voor korte afstanden was.
Schoonzusje heeft er 1 voor de valys, maar die is vanaf 6 zone's (25km) waardoor ze als ze bij familie op bezoek wil de trein en bus moet pakken (is 24km ofzo) Niet handig met een scootmobiel.
| 09:55 |
Die van valys heb ik nog niks over gehoord. Zal maandag hier ff achter aan bellen. Is nu 3 weken terug dat ik hem aan heb gevraagd en taxi pas eigen regio gaat via wmo van je gemeente.
| 12:38 |
oh ok, dan zal ze die niet krijgen aangezien ze een scootmobiel heeft
| 13:12 |
Die heb ik niet.
| 08:51 |
Zo'n plek op je been kan je verhelpen met Hypercal.
Te bestellen bij www.merlijnboekhandel.nl/hypercal-20ml.html
Beschrijving www.homeopathienetwerk.nl/hypercal-calendula-en-hypericum/
| 00:27 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden