Youtube heeft ook voor oude uploaders zwaardere eisen gesteld voor genereren van geld. Ik kom nog heel veel uren te kort en voel mij te ziek om veel live te chatten.

Youtube heeft ook voor oude uploaders zwaardere eisen gesteld voor genereren van geld. Ik kom nog heel veel uren te kort en voel mij te ziek om veel live te chatten.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Abbo's heb ik nu genoeg, maar kom nog heel veel uren te kort. Help jij mee?

1-3-2018 Ik heb het op gegeven om te proberen aan de zware eisen te voldoen van YouTube. Door mijn ziekte lukt het mij niet om 5x in de week 2 uurtjes live te gaan per dag. Mag al blij zijn als het 2x in de week lukt. Mijn ziekte is zo extreem aan het klieren. Inspanning is funest voor mijn lichaam. Jammer. Het is mij ook nog nooit gelukt om een uitbetaling bij elkaar te sparen daar. Ik ben een goeie kijker bij anderen en andersom is het triest. 100 views op 1 movie zou je zeggen is ruim 100 minuten kijktijd. Vergeet dit maar. Meeste mensen laten al met 30 seconden een berichtje achter en reclame werd weg geklikt, want wat je een ander niet gunt gun je jezelf wel. Ik liet reclame wel staan en dan weten de vele zogenaamde vrienden je goed te vinden.

21-2-2018 Ik kom nog heel veel uren te kort om in aanmerking te komen voor geld genereren. Ik hoop dat jullie mij willen helpen door een movie aan te zetten hier onder, zodat ik heel langzaam aan op de 4000 uur uit kom. Zonder jullie trek ik het helaas niet. Hier onder zie je mijn live chat cam van vanmorgen. Zit diverse dagen rond 9 uur s'morgens online behalve op vrijdag en zaterdag en andere dagen hoe ik van bed af kom. Wie chronische ziek is kan niet veel op hun nek nemen en denk dat er vele lot genootjes met mij eens zijn dat wij zo door ons energy heen zijn. Ik hoop dat jullie mij willen helpen en zou het leuk vinden om jullie een keertje s'morgens tegen te komen op mijn gratis live chat cam.

Op dit moment op 23-1-2018 heb ik nog 349 nieuwe abonnementen nodig om geld te mogen blijven genereren. Eerst was het alleen voor nieuwe youtube mensen deze zware eisen,  maar nu ook voorde mensen die al jaren lang hun movies hebben geupload. Eisen voor geld genereren is minimaal 1000 mensen lid zijn van jou kanaal of 4.000 uur op jaarbasis movies uitgezonden te hebben. Alle 2 eisen voldoe ik helaas niet aan. Ik ben nu mooi wat jaren bezig om wat te verdienen met youtube en ik heb nog 15 euro nodig voor een 1e uitbetaling daar. Uitbetaling daar is 70 euro. Ik vind het zo zonde van het vele werk dat ik daar in  het verleden heb verricht om dit te laten liggen. Ik hoop dat jullie massaal bij mij een abonnement af willen sluiten. Movie bekijken hoeft niet, maar mag natuurlijk wel. Ik ben veel te ziek om overal actief bezig te zijn en daar door is youtube op een lager pitje gezet bij mij met uploaden. Ik heb nog genoeg movies staan om te uploaden daar, maar helaas weinig energy en mijn gezin en hier bloggen gaat bij mij toch voor, alleen nu zal ik al mijn energy die ik heb moeten gebruiken voor winnen van abonees. Gebruik liever mijn energy voor huishouden dan achter pc zitten, want van te lang zitten, lopen en fietsen krijg ik meer pijn en dat uit zich weer in slapeloze nachten. Helpen jullie mij?

Ik heb nu 651 abbo en 43.000 minuten = 716,66 uur staan. Dit is dus 349 abbo's te weinig en 39.284 uur te weinig. Gelukkig hoef je maar aan 1 van de 2 voorwaarden te voldoen en hoop eind januari hier aan te voldoen anders wordt genereren bij mijn movies ergens in februari af gesloten. 

Klik hier voor mijn youtube kanaal.

24-1-2018  Op dit moment heb ik nog 307 nieuwe abonees nodig. Gisteren tijdens het lange wachten in het ziekenhuis mooi wat nieuwe abbo's binnen gehaald. Heb ik in ieder geval nuttig mijn tijd besteed tijdens het wachten en dank je wel voor het aanmelden op mijn kanaal.

1-2-2018 Al een paar dagen live aan het streamen geweest op youtube en ik vind het ontzettend leuk om te doen. Ik zit niet al die tijd op een stoel, maar lig tussen door ook op de bank met een mobiel in mijn hand, zodat ik nog heerlijk kan chatten en als ik het ff niet trek krijgen ze ff geen antwoord en ga ik tussen door hun movie bekijken van diegene die op dat moment in mijn chatbox aanwezig zijn of zijn geweest. Merk dat de eersten die bij mij binnen zijn geweest dit heel erg waarderen. Zou alleen graag nog meer Nederlandse bezoekers op mijn chatbox met live cam binnen willen hebben aangezien mijn engels toch wel aardig belabberd is. Een beetje basis en daar houdt het dan ook mee op. Hier boven zie je mijn live stream en hoop jullie hier binnen kort ook te mogen ontmoeten en vergeet niet om op mijn kanaal te aboneren. Ik Abbo terug. Op dit moment heb ik nog 133 nieuwe abbonementen nodig voor de nieuwe eisen van youtube. Link staat hier onder.

Dieren online webshop Zooplus.

Mocht je via mij bestellen  stuur mij een mail met betaal datum plus excl. bedrag  of een bericht onder deze blog en zodra ik in het systeem zie dat u via mijn link heeft besteld krijgt u van mij  YP cadeau.

Bestel je via mijn link voor bijv. 50 euro dan krijg je van mij 1100YP.

10 euro = 100YP

20 euro = 200YP

30 euro = 300YP

40 euro = 1000YP = 1 euro.

50 euro = 1100YP

60 euro = 1500YP

70 euro = 2000YP = 2 euro

80 euro = 2200YP

90 euro = 2500YP

100 euro = 3000YP = 3 euro

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf met 125YP=12,5 cent.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb me aangemeld als abonnee voor je, maar ik heb eigenlijk weinig tijd om te kijken, dus ik hoop dat je er toch iets aan hebt. Ik heb even het filmpje van je visjes bekeken, mooi hoor. Succes
| 07:51 |
Hoe gaat het intussen?
| 17:09 |
4000 uur op jaarbasis is geen doen, tenzij je met live uitzendingen meer dan 10 kijkers binnen krijgt per dag die een uur komen kijken, maar ik ben nu veel te ziek om online uit te zenden en mijn gezondheid is veel belangrijker dan geld verdienen via YouTube. Ik heb het op gegeven. Zit nu midden in een winterslaap. 4000 uur is 11 uur per dag dat mensen jou movies of live chat per dag moeten bekijken. Is veel te veel. Ze hebben dit ingesteld i.v.m. mensen die het verknald hebben voor de mensen met goeie bedoelingen. Zo gaat het hier helaas hier ook in Nederland. Mensen die misbruik hebben gemaakt van bepaalde regels moeten de goeien onder bloeden.
| 11:56 |
Ja 4000 uur is belachelijk idd. Maar mensen gaan vaak geen 10 uur per dag kijken. Mag het ook als je meer abonnees hebt die wat minder kijken en dat je dan toch op die 4000 komt? Je gezondheid is idd. veel belangrijker! Ja en 'de goeien moeten onder de kwaaien lijden'; is nog nooit anders geweest helaas...
| 12:56 |
Heb me aangemeld! Succes!!!!!!
| 20:52 |
Dank je wel.
| 08:26 |
Ik heb op 'abonneren' geklikt!
| 16:33 |
Dank je wel.
| 08:27 |
en ik heb mij bij jou aangemeld incl. view met advertentie vergoedingen
| 10:18 |
Dank je wel en ik bij jou.
| 08:27 |
Dan ga ik me aanmelden ;-) Je hoeft je bij mij niet aan te melden hoor, ik doe er niks mee.
| 01:59 |
Top voor het aanmelden alvast. Dank je wel. Had liever mijn tijd in het bloggen gezet dan op zoek naar abbo's op youtube alleen om de verdiensten erop te houden. Het is elke maand maar 2 a 3 euro, maar alles is zeer welkom bij mij. Het wordt uit eindelijk 1 groot bedrag.
| 08:34 |
Gisteren heb ik me aangemeld. Je hebt groot gelijk hoor, elke Euro is er weer 1, vooral als je krap bij kas zit.
| 01:56 |
Ik doe er zelf niks mee dus kan je niet helpen maar hopelijk lukt het om voor die tijd genoeg abonnees te vinden
| 19:54 |
Maar je hebt wel een inlog op youtube kanaal.
| 00:28 |
nee en dat wil ik graag zo houden ;)
| 00:33 |
Ik heb me al via je geplaatste post hierover geabonneerd! Succes!
| 19:11 |
Dank je wel. Elke aanmelding telt. Nog 330 nieuwe abbo's nodig. Ik hou zelf meer van een klein groepje lid zijn van elkaar, maar nu moet ik helaas wel mee doen met de eisen van youtube.
| 00:27 |
Ja vervelend is dat met die rare regeltjes. Hopelijk lukt het!
| 14:11 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen