Ziekenhuis Sneek

Ziekenhuis SneekDit is in ziekenhuis. Bewaard van het oude ziekenhuis.

Ik voel mij zenuwachtig. Krijg ik nu eindelijk een keer een diagnose na 6 jaar. Wil onder tussen wel weten waarom ik mij zo ziek voel in rust na inspanning etc. Ik wacht rustig af. Het bloggen geeft mij rust. Heerlijk om dingen van je af te schrijven.

Wow wat een aardige dokter en hij heeft veel tijd voor mij genomen. 3 kweekjes zijn er af genomen en volgende maand terug naar hem voor uitslag. Ik ben lang bij hem binnen geweest. Niet gewend dat een arts zo veel tijd voor je neemt uitgezonderd mijn pijnarts die neemt ook altijd de tijd gelukkig. Meestal zijn het alleen de artsen die net onder een arts staan die alle tijd voor je nemen, maar deze man vroeg zo veel aan mij en ik had juist bijna alles op papier gezet, omdat ik iemand ben die rustig de helft vergeet te vertellen en bij thuis komst zo iets heb ik ben dit vergeten en dat vergeten te vertellen. Recept mee gekregen voor medicijnen die ik een maand lang mag slikken.

Ook nog even door Sneek gewandeld. 

En dat heb ik gedaan. Speciaal hier voor. Rest staat op movies.

Ik ben dol op oude gevels en gebouwen.

Onder tussen is mijn hoofd rustig geworden en lichaam op en is het tijd voor een bakkie en nu bij komen bij de Hema Sneek voor ik uit ga zoeken hoe laat mijn bus terug gaat. Ik ben op en zweet daar door weer alles bij elkaar. Vreemd om weer in mijn geboorte plaats terug te zijn. Niet in de ziekenhuis waar ik ben geboren, maar nu in hun nieuwe ziekenhuis.

Zie hier voor meer foto's. https://yoo.rs/gbuyert/blog/wilhelminapark-in-sneek-1509175969.html?Ysid=86449

Wilhelminapark in Sneek

Foto's van kippen, vogels etc.

Verdien geld met bloggen, delen en reageren.

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat fijn dat er naar je geluisterd word heel belangerijk.
| 08:59 |
Wat een bijzonder interessant ziekenhuis, alleen al door de foto's. Hoop dat je spoedig mag weten wat je mankeert. Veel sterkte in elk geval.
| 14:31 |
Dank je. Dit is of was een roomskatholieke ziekenhuis. Veel foto's daar gezien van nonnetjes aan het werk in oude ziekenhuis.
| 13:52 |
Prachtig hoor :-)
| 14:08 |
Goed van je om op zo'n spannend moment zulke mooie foto's te maken. Hopelijk weet je snel wat er aan de hand is.
| 09:37 |
Het was mijn uitlaat klep op dat moment. Ik was alleen en gelukkig bestaan er tegenwoordig mobiels met foto functie etc.
| 17:45 |
Ja dat is ook een hele mooie uitkomst vind ik. Je hebt nu bijna altijd een camera bij de hand.
| 18:15 |
Ben nog niet je diagnose tegen gekomen, maar je hebt hele mooie foto's en ik hoop dat je je snel wat beter gaat voelen en er gericht een behandeling opgestart kan worden. Niks zo erg als iets hebben, waarvan men niet weet wat het is. Die mangel heb ik ook doorstaan, maar gelukkig geen 6 jaar........... sterkte ook voor jou.
| 19:18 |
Ik heb geen diagnoses op papier staan alleen mondeling en dat telt niet voor het uwv. Tot nu toe is onverklaarbare pijnen. Deze arts heeft wel iets gezegd, maar al weer vergeten. Mijn geheugen werkt niet zo en wat in mij op komt schrijf ik op.
| 20:51 |
Dat is niet zo mooi en inderdaad het UWV heeft keiharde bewijzen nodig, vage ziekte dingen kunnen ze niks mee en dat is zo onterecht. Daar doen ze zoveel mensen verdriet mee. Hoop dat er toch een oplossing voor je komt, want zoveel pijn hebben en niet weten waar het vandaan komt is verschrikkelijk.......... Vraag de volgende keer of je het gesprek mag opnemen, dan kun je het thuis rustig naluisteren. Zeker als het allemaal al zo moeilijk is, mag vaak gewoon.
| 21:24 |
Hopelijk wordt je daar goed behandeld, qua vriendelijkheid maar vooral medisch gezien!!
Prachtige foto's van prachtige bouwwerken! Mooi gedaan er zo tussendoor!
| 16:44 |
Tijd zal leren.
| 17:59 |
Prachtige panelen. Hopelijk krijg je duidelijkheid.
| 10:31 |
Ik hou van glas in lood.
| 18:02 |
Ik ook, voor mij de enigste reden om een kerk te bezoeken :-)
| 18:25 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden