Eigen tijdschrift maken.

Eigen tijdschrift maken.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het leek me erg leuk om een keer een eigen tijdschrift te maken. Ik heb vandaag een lekker vrij dagje, dus ik ging kijken of ik een website kon vinden waar ik het op kan proberen. 

Waarom?

Eigenlijk geen idee hoe ik erop kwam. Ik dacht er aan en wou het graag proberen. Ik had er al een keer eerder over nagedacht maar heb het toen niet gedaan. Maar ik dacht er weer aan en dus ga ik maar beginnen. 

Ik heb een site gevonden de site heet ladygossy. Het was de site die ik eigenlijk in 1x zag. Zag ook een ander die had ik een keer voor school gebruikt maar vond ik toen niet zo. Dus ik ga deze nu proberen. 

Waar gaat het over?

Ik wil het graag over make-up en kleren doen. Ik wil in de tijdschrift tips geven waar je ze kan bestellen een review en wil een product waar verschillende meningen over word gegeven. (misschien wat voor jou) bijv: een make-up product zoals essence oogschaduw en dat dan verschillende mensen over dat product een mening gaat geven. 


Hebben jullie ideeën zet dan graag ideeën. Hebben jullie leuke tips wat handig is voor make-up personen of leuke looks wat in de tijdschrift mag. Zet het dan in reactie of stuur een bericht.  

Wanneer begonnen?

Ik ga nu zo beginnen. Maar wou eerst een blog over schrijven. De update's komt ook hier te staan. Dus wil je graag meer informatie: Hoe ver ben ik, wat heb ik erin enz. dat komt hier te staan. Dus het word 1 blog. Vanaf de volgende updates komt de datum erbij te staan. 


 

Update                                                                                                                                                                                                                    Zaterdag 15 april 2017                                                    


Ik ben weer bezig met me tijdschrift. Wat heb ik het onderschat met tijd en moeilijkheid. Ik dacht nou weet wel leuke dingen voor in een tijdschrift dus het is een beetje typpen en plaatjes toevoegen. Maar nee dat is het niet. 


Weet je waar je het over gaat doen?  Denk je dat je er veel van weet? 

Dan is het alsnog aardig moeilijk om een tijdschrift te maken. Ik ben vandaag ongeveer een uurtje mee bezig en heb eindelijk 1 bladzijde af. Je gaat snel afvragen klop dit wel, staat dit er wel goed in, is het wel goed uitgelegd/getypt. En dan heb ik nog niet eens goed op spellingsfouten gelet dus moet dat ook nog. Ondanks dat er veel tijd in zit is het nog erg leuk. Je zoekt ook allemaal informatie op op internet en dus kom je soms zelf ook achter iets wat je nog niet wist. 

Waarom kost het veel tijd?

Je moet dus goed nadenken wat zet je erin, wat voor plaatjes doe ik erbij? De plaatjes moet je dan nog opzoeken en moet je dan nog mogen gebruiken, dus veel kans dat je zelf nog foto's moet maken. Zelf foto's maken is ook niet altijd makkelijk. Je moet namelijk goed licht hebben dan moet het ook nog een duidelijke foto zijn en moet er net niet 1 achterlopen als je een beetje verre foto maakt. 

Dan als je weet wat je erin wilt hebben moet je dat erin zetten, juiste lettertype, juiste lettergrootte is het goed leesbaar met de lettertype kleur. Is het niet te druk, of moet er juist nog een plaatje bij. Is het wel een leuk stukje of kan je beter iets anders neerzetten? 

En dan is het nog wat wil je op wat voor bladzijde. Bijv: je wilt een interview, review van make-up product, make-up hacks, laste trends, winkels site waar je leuke kleding kan bestellen, make-up looks.

Hoe ga je dat in de tijdschrift verwerken doe je eerst interview en dan make-up look en dan review van make-up product enz. of doe je juist eerst make-up looks, interview, review van make-up product. 

Dan moet jezelf ook vragen hoe groot maak je je tijdschrift doe je maar van 10 blz of doe je van 30 blz.  
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hartstikke leuk! Xx
| 17:41 |
Klinkt allemaal heel interessant!
| 16:37 |
Dat klinkt zo leuk!
| 00:18 |
Klinkt erg leuk om te doen! Ik wil je wel graag als tip meegeven dat die markt al best oververzadigd is, (qua reviews voor make-up producten) en je dus best zorgt voor originele content! Veel succes!
| 18:54 |
Interessant! Ik wil wel weten hoe het allemaal werkt :)
| 18:49 |
Leuk hoor!!! Heb je een bepaald merk make up?
| 17:23 |
Nee, ik heb ook in me kast echt van alles.
Essence, beebee, i heart make-up, catrice, kiko, namaak bij buyincoins weg noem het maar op.
Ik wil ook een keer mac make-up.
| 17:25 |
Ok leuk ! Ik werk met de make up van FM group... misschien ook leuk voor jouw!
| 17:33 |
Kan dat ook onder de 18 jaar?
| 17:36 |
Is dat te vergelijken met oriflame?
| 17:37 |
Dat kan maar dan moet je even op iemands anders naam inschrijven. Mijn zoon doet het ook op z'n vader z'n naam, dat kan.
Ze hebben parfum , make up, schoonmaskartikelen en sinds kort ook voedingssupplementen ...
erg leuk om te doen en leuk geld verdienen ... altijd goed toch!
| 17:44 |
Ga me er eens in verdiepen, klinkt leuk en goed. Woordje make-up en parfum bevalt me altijd wel
| 17:47 |
Ha ha, het is erg gezellig! We hebben een leuk team!! De begeleiding is goed!
Mocht je interesse hebben ik help je graag!
Mocht je in de buurt wonen kunnen we binnenkort een x afspreken, vrijblijvend hoor!
| 17:55 |
Benieuwd naar je vooruitgang. Keep us posted !
| 17:22 |
Dankjewel!
| 17:26 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen