op zoek naar mensen die mij willen helpen (armbanden maken)

op zoek naar mensen die mij willen helpen (armbanden maken)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is niet echt een blog, maar ik zoek naar mensen die armbanden maken, en dan niet alleen met kralen. Maar ook met leer enz. 

Het leek mij erg leuk om armbanden te maken, en dan ook met leer. Maar waar ik alles vinden voor goedkoop, en wat heb ik allemaal nodig. Kunnen jullie vertellen waar ik het kan halen, (waar jullie het weg halen) en wat echte aanraders zijn en wat niet. 

Ik ben al een beetje aan het rond zoeken maar kan niet altijd alles vinden, weet soms ook niet de juiste namen. 

Heb ook even snel 2 foto's gemaakt. (niet de mooiste)
Maar hoe heet z'n soort sluit, en hoe heet dat waar ze het mee vast maken. (weet niet goed hoe ik het kan verwoorden)

(ik zoek ook op youtube naar tips enzovoort. maar alle informatie is fijn)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
deze sluiting weet ik niet...maar voor materialen kun je bij t kralenstulpje heel veel vinden!fris sieraden.kralenonline. stoer xxl zijn ook leuke webwinkels.ali express heeft ook wel wat.groetjes en succes
| 12:31 |
Okii, bedankt!!
Ga eens kijken.
| 16:48 |
Helaas ben ik niet zo creatief
| 20:53 |
Geen probleem. Ik ben ook niet al te creatief, maar dit lijkt me wel leuk.
| 16:47 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen