Tijdschrift vervolg.

Tijdschrift vervolg.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb in een andere blog geschreven dat ik een tijdschrift ging maken en hoe ik de tijdschrift ging maken. Ook staat daar een stukje vervolg bij. Maar ik vond het te lang worden dus besloot toch maar een nieuw blog te maken. Wat ik erg leuk vind om te doen.

Heb vandaag veel op yoors gezeten en besloot op gegeven moment maar weer een stukje aan me tijdschrift te werken. Erg leuk. Blz, 6 en 7 is nu klaar. Natuurlijk wil ik niet alles verklappen want dan is eindresultaat niet leuk. Ik denk dat ik de tijdschrift online ga zetten weet het nog niet zeker. Je kan ze ook kopen maar wil het verder niet verkopen. Misschien dat ik 1 voor mezelf koop.

Prijzen

Je hebt natuurlijk verschillende soorten progamma's, site's waar je een tijdschrift zou kunnen maken. Maar ik heb gekozen voor Lady glossy. 

Om tijdschrift te maken kost niks. Je kan gemakkelijk een eigen account aanmaken. Alles wat je maakt slaat automatisch op, super fijn!

Zoals je ziet verschillende prijzen. Prijzen zijn per stuk dus nog aardig duur. 

Eerste 2 is dan ook voor 12 tot 52 pagina's en laatste voor 24 tot 200 blz. De prijzen kan je gemakkelijk vinden op de site als het jou wat lijkt om ook een tijdschrift te maken. 

Begin van de voorkant, het is niet heel duidelijk maar hoop dat als hij online word gezet wel duidelijk is. Dit is de voorblad tot nu toe. Waarschijnlijk word er nog wat aan veranderd. Ik weet nog niet wat de naam word en hoe ik het precies wil hebben. 

Om het precies te weten zou je toch moeten proberen en kijken wat je het mooist vind. Tot nu zitten er hacks in en iets over lippenstift. Ik wil er graag een interview met een vlogger erin en make-up looks. Ook wil ik erin zetten wat de laatste trends is. 

Misschien zet ik er ook wel in wat ik mooie en fijne make-up kwasten vind. Maar dat is nog niet zeker, zoals je leest is dus nog niet helemaal duidelijk hoe de tijdschrift word, maar ik ga veel proberen en hoop uiteindelijk een super leuk tijdschrift te hebben gemaakt. 

Tips en ideeën allemaal welkom. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
In de afbeelding moet het laatste trends zijn, beauty tips en kledingwinkels. Verder ben ik heel benieuwd naar het resultaat! :)
| 17:43 |
Dankjewel zelf nog niet opgevallen, ook nog niet heel goed gekeken maar was anders vergeten te kijken denk ik dus erg bedankt!
| 18:42 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen