×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Hier ben ik: Gerda Soering

Hier ben ik: Gerda Soering


Het is al een tijdje geleden dat ik me aangemeld heb maar ik heb nu pas de tijd mezelf voor te stellen. Eigenlijk ben ik allang lid van Yoors maar moest een nieuw account aanmaken aangezien ik van mijn Facebook account af wilde. Mijn Yoors account was gekoppeld aan mijn Facebook dus vandaar. Wel jammer dat ik daardoor mijn YP kwijt ben geraakt. Gelukkig had ik er niet zoveel.

Geen Facebook meer dus

Sinds ik mijn Facebook account verwijderd heb ben ik erachter gekomen hoe moeilijk het je wordt gemaakt om ervan af te komen. Het was zelfs zo dat ik de link naar de pagina waarop je het account kunt verwijderen van een hele andere website af moest halen. Op Facebook zelf is deze link nergens te vinden. Maar goed, het is uiteindelijk gelukt, al heb ik er wel een nieuw e-mail adres door moeten nemen. De manier waarop we gedwongen worden onze gegevens te delen en er vervolgens bijna niet meer van af kunnen komen vind ik niet kunnen. Hier kun je mijn blog erover lezen zodat mensen die net als ik van Facebook af willen precies weten hoe ze dat moeten doen.

Wie ben ik

Ik ben dus Gerda Soering, een vrouw van 34 jaar inmiddels en woonachtig in Rijswijk. Hier woon ik samen met mijn man en mijn kat. Ik heb geen kinderen. Ik werk voor een klantenservice in Zoetermeer en verder ben ik op zoek naar manieren om online mijn geld te verdienen. Op dit moment kan ik nog niet van mijn online inkomsten leven maar dit is wel mijn doel. Ik zou graag mijn ervaringen met jullie willen delen door daar blogs over te schrijven.

Christen

God is een belangrijke, zo niet dé belangrijkste factor in mijn leven. Ik heb me laten dopen toen ik zestien was en heb tot op de dag van vandaag geen spijt van deze beslissing. Ik baseer mijn leven op de Bijbel en zou het leuk vinden om mensen te leren kennen die deze passie met me delen. 

Wat te verwachten

Schrijven is een hele grote hobby van me, al sinds mijn jonge jaren. Ik heb alleen nog geen idee waarover ik allemaal ga schrijven. Ik heb niet echt een plan van aanpak of een bepaald onderwerp waarover ik alleen maar wil schrijven. Je kunt mijn ervaringen met dagelijkse dingen wel verwachten in een blog, of zaken die ik belangrijk vind om te delen. Ook zal er af en toe een lekker recept langskomen. Ik zou zeggen, laat je verassen.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties