Hier ben ik: Gerda Soering

Hier ben ik: Gerda Soering


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is al een tijdje geleden dat ik me aangemeld heb maar ik heb nu pas de tijd mezelf voor te stellen. Eigenlijk ben ik allang lid van Yoors maar moest een nieuw account aanmaken aangezien ik van mijn Facebook account af wilde. Mijn Yoors account was gekoppeld aan mijn Facebook dus vandaar. Wel jammer dat ik daardoor mijn YP kwijt ben geraakt. Gelukkig had ik er niet zoveel.

Geen Facebook meer dus

Sinds ik mijn Facebook account verwijderd heb ben ik erachter gekomen hoe moeilijk het je wordt gemaakt om ervan af te komen. Het was zelfs zo dat ik de link naar de pagina waarop je het account kunt verwijderen van een hele andere website af moest halen. Op Facebook zelf is deze link nergens te vinden. Maar goed, het is uiteindelijk gelukt, al heb ik er wel een nieuw e-mail adres door moeten nemen. De manier waarop we gedwongen worden onze gegevens te delen en er vervolgens bijna niet meer van af kunnen komen vind ik niet kunnen. Hier kun je mijn blog erover lezen zodat mensen die net als ik van Facebook af willen precies weten hoe ze dat moeten doen.

Wie ben ik

Ik ben dus Gerda Soering, een vrouw van 34 jaar inmiddels en woonachtig in Rijswijk. Hier woon ik samen met mijn man en mijn kat. Ik heb geen kinderen. Ik werk voor een klantenservice in Zoetermeer en verder ben ik op zoek naar manieren om online mijn geld te verdienen. Op dit moment kan ik nog niet van mijn online inkomsten leven maar dit is wel mijn doel. Ik zou graag mijn ervaringen met jullie willen delen door daar blogs over te schrijven.

Christen

God is een belangrijke, zo niet dé belangrijkste factor in mijn leven. Ik heb me laten dopen toen ik zestien was en heb tot op de dag van vandaag geen spijt van deze beslissing. Ik baseer mijn leven op de Bijbel en zou het leuk vinden om mensen te leren kennen die deze passie met me delen. 

Wat te verwachten

Schrijven is een hele grote hobby van me, al sinds mijn jonge jaren. Ik heb alleen nog geen idee waarover ik allemaal ga schrijven. Ik heb niet echt een plan van aanpak of een bepaald onderwerp waarover ik alleen maar wil schrijven. Je kunt mijn ervaringen met dagelijkse dingen wel verwachten in een blog, of zaken die ik belangrijk vind om te delen. Ook zal er af en toe een lekker recept langskomen. Ik zou zeggen, laat je verassen.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk dat u op yoors zit. kan wel zeggen welkom maar u zit er langer op dan ik. Ik ga nog een - hier ben ik schrijven -. Groeten Marko Zwier. Ook een Christen. Ik ben u ook gaan volgen en ben benieuwd naar uw berichten.
| 11:46 |
Hallo Marko, leuk dat je je hier ook hebt aangemeld. De laatste tijd plaats ik niet zo heel veel, maar dat komt wel weer. Fijn dat je me volgt. Ik ben ook zeker benieuwd naar jouw posts. 
| 21:00 |
y.is/YInKV

Dit is mijn hier ben ik
| 17:25 |
Welkom op Yoors!
| 14:47 |
Dan zit je op mijn pagina denk ik wel goed, ik blog veel over geloof ;-)
| 13:40 |
Dat klopt inderdaad LW. Ik volgde je ook op mijn vorige account :)
| 21:30 |
Leuk! Nou succes met je nieuwe profiel, maar dat zal vast goed komen!
| 22:48 |
Dat is een uitdaging om van je online verdiende geld te leven.
| 13:31 |
Dat is het zeker. Ik hoop dat het mogelijk is.
| 21:29 |
Hpi Gerda, wederom welkom bij Yoors. Dat schrijven zal wel lukken :) De nare ervaring met opzeggen bij fb heb ik ook... ze bewaren trouwens alles van je. Het niet terug kunnen vinden van hoe te stoppen met komt bij wel meer bedrijven voor.
| 11:54 |
Ik ben blij dat het uiteindelijk wel gelukt is. Heb voor die tijd wel zoveel mogelijk handmatig verwijderd zoals foto's en zo, maar ik ga er inderdaad gewoon van uit dat ze het bewaren.
| 21:29 |
Ik wil ook graag mijn geld online verdienen dus zal zeker je posts volgen
| 10:36 |
Fijn, dankjewel. Binnenkort zal ik een blog maken over het programma waar ik nu in zit.
| 21:27 |
Oh daar ben ik heel benieuwd naar ik ga je volgen
| 23:01 |
Oh ik volgde je al
| 23:02 |
Mooi en duidelijk geschreven!
| 00:30 |
Dankjewel Hans
| 21:26 |
da's balen van je punten!! wordt veel bloggen hihi
| 21:22 |
Ja inderdaad. Gelukkig waren het er niet zoveel.
| 21:25 |
Ik heb nu 4 blogs, en iets van 54 cent XD gsat langzaamaan ;)
| 21:54 |
Ja het gaat inderdaad niet zo snel. Maar het is ook gewoon heel leuk om te doen.
| 21:58 |
Precies! Je moet het niet doen voor de centen ;)
| 21:59 |
Dat is helemaal waar.
| 22:00 |
Mooi stukje Gerda! Wat balen dat al je punten weg waren! Vervelend dat Facebook vaak gekoppeld staat aan soort gelijke programma's! Herkenbaar!
Ik heb een blog geschreven over geld verdienen via internet. Misschien vind je het interessant en kan je er iets mee!

Geld verdienen via internet:
yoo.rs/lou.etienn/blog/geld-verdienen-via-het-internet-1510236348.html?Ysid=34999

Euroclix:
yoo.rs/lou.etienn/blog/update-euroclix-1515234322.html?Ysid=34999

Nog meer geld verdienen via internet:
yoo.rs/lou.etienn/blog/geld-verdienen-op-het-internet-1507565253.html?Ysid=34999

Groetjes van mij.
| 20:35 |
Dankjewel voor de tips. En ja, het was erg vervelend. Mijn blog over de verwijdering is inmiddels klaar: yoo.rs/gerdasblog/blog/zo-werkt-het-verwijderen-van-facebook-1515441412.html?Ysid=89472
| 20:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen