valentijns cadeau

valentijns cadeau


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Binnenkort is het weer valentijn. Nu wil ik mijn vriend wat geven en als het lukt iets orgineels. Ik heb hem al een sleutelhanger met een foto van mij gegeven en een canvas doek en een beker met fotos van ons samen erop. Die beker is trouwens wel heel leuk want als je er iets warms in doet dan kan je de fotos pas zien. Maargoed heeft iemand een idee voor een valentijnscadeau?

 


Beoordeel

Reacties:

expand_more
Verberg reacties
Poeh lastig hoor. Ik heb geen idee. Succes met je zoektocht.
| 12:43 |
Dankje
| 19:04 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen