valentijns cadeau

valentijns cadeau


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Binnenkort is het weer valentijn. Nu wil ik mijn vriend wat geven en als het lukt iets orgineels. Ik heb hem al een sleutelhanger met een foto van mij gegeven en een canvas doek en een beker met fotos van ons samen erop. Die beker is trouwens wel heel leuk want als je er iets warms in doet dan kan je de fotos pas zien. Maargoed heeft iemand een idee voor een valentijnscadeau?

 


Beoordeel

Reacties:

expand_more
Verberg reacties
Poeh lastig hoor. Ik heb geen idee. Succes met je zoektocht.
| 12:43 |
Dankje
| 19:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen