×

Yoors


Inloggen
×

Yoors20 days photo challenge day #15

20 days photo challenge day #15


Nadat ik de opdracht van vandaag las, keek ik uit het raam. Het is een grauwe donkere regenachtige ochtend. Het ziet er naar uit de de kans om een zonnig kiekje te maken, bijna nihil is.

In mijn kanariegele autootje reed ik naar mijn werk. Vanuit de boxen klonk een lieflijk muziekje. Een cd die ik gisteren van mijn beste vriendin gekregen heb, omdat ik bijna jarig ben. En langzaamaan zag de wereld er ondank de regen en wolken, toch weer wat zonniger uit.

De zon, ik fotografeer hem graag en veelvuldig. Vooral op momenten dat hij ondergaat. 

2 weken geleden had ik op weg naar huis de volgende foto gemaakt. Ik mag dan waarschijnlijk  vandaag geen zon fotograferen, maar ik kan jullie wel mee laten genieten van een spectaculaire zonsondergang in Groningen.