×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
De 465 Challange. Dag 2 en 3.


Gisteren ben ik begonnen met het opruimen van de logeerkamer annex kantoor. Deze ruimte heeft de neiging een vergaarbak te worden van zaken die geen vaste plek hebben en daarom maar daar geparkeerd worden.

Vandaag was ronde twee aan de beurt.

En terwijl ik daar mee bezig was, kwamen er zaken door mijn vingers die ik al heel lang niet meer gezien had. Dingen waar ik al jaren niets meer mee deed. Maar terwijl ik ze door mijn handen liet gaan, werd ik overvallen door nostalgie, pijn en verlangen. Wat is er toch met me gebeurd, dat ik zo makkelijk dingen kan parkeren om er vervolgens nooit meer wat mee te doen? Bezigheden die me plezier gaven, die ik met heel veel genoegen deed en waar ik nu geen gelegenheid meer voor heb of waarvoor ik me de tijd niet meer gun.

Ik werd er verdrietig van. Hoe makkelijk is het toch om je te laten leiden door de waan van alle dag en je ogen te sluiten voor andere wensen en verlangens.

 

Onnodig te zeggen dat deze dingen niet op de stapel weg te gooien zijn beland. Ik zal ze binnenkort gewoon weer in gebruik gaan nemen. After all: YOLO!

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts