×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


20 Days Photo Challenge #dag 18  iets uit je eigen omgeving.

20 Days Photo Challenge #dag 18 " iets uit je eigen omgeving."


Iets uit je eigen omgeving is vandaag de opdracht, ja ik kan mijn eigen tuin doen want die is erg mooi maar als ik een klein stukje wandel en het dorp uit loop heb je daar Ter Horsterzand en daar is het prachtig en daar heb ik vanmiddag ook weer heerlijk rond gestapt. De camera mee een vriendin mee en we hebben heerlijk op een bankje in de zon een kopje koffie zitten drinken. We hadden uitzicht op de foto van hier boven in de Header. Wat is het daar prachtig en zo dichtbij huis. Dus ik vind dit wel uit eigen omgeving.

mooie klein smalle zandpaadjes tussen de heide door, dat is puur genieten.

En dit is dan op loopafstand van mijn huis. Dat is toch genieten. Ik kom hier helemaal tot rust. Als ik erg in mijn hoofd zit met denken en moe en ellendig ben ga ik graag hier naar toe dan kom ik weer helemaal tot me zelf.

Eigen foto's vandaag op 3 september 2017 gemaakt op Terhorsterzand.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties