×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Avond wandeling


Wandelen het is heerlijk om te doen, sterker nog het werkt verslavend als je veel wandelt wil je steeds meer wandelen. Zo heb ik gisteren overdag een wandeling gemaakt met de wandelmaatjes noord nederland. Dit was een heerlijke wandeling met prachtig weer. Weer 16,2 kilometer erbij. Toen ik weer thuis kwam kreeg ik een berichtje van een ander wandelmaatje van me of ik nog zin had om een avond wandeling te maken. Nou ja natuurlijk heb ik daar zin aan want het is heerlijk weer en ik zeg geen nee tegen een avond wandeling. Dus ik ben thuis gekomen van de dag wandeling heb even rustig gezetten met een kopje koffie, en toen ik uitgerust was ben ik begonnen met eten te koken want we moesten wel op tijd eten natuurlijk. Na het eten ben ik weer in de auto gestapt en ben ik naar Balloo gereden en daar heb ik nog een hele mooie wandeling gemaakt waar ik mooie foto's heb gemaakt van de zonsondergang. En toen we bij de auto kwamen hadden we toch ook weer even 8,5 kilometer gelopen heerlijk toch.

In het begin liep ik echt niet door, iedere keer ho stop even foto haha ja dat ben ik  foto's maken vind ik ook geweldig en als je dan zo'n prachtige zonsondergang ziet dan kan ik het niet laten om foto's te maken.

Prachtig om te zien hoe snel de zon ondergaat, mijn dag kon echt niet meer stuk! Wandelen, Zonsondergang dat is echt Genieten !!!

De laatste foto het wilde nog net voor het echt donker werd. Ik hoop dat ik jullie het net zo mooie vonden als ik. 

Nodig vriend uit

Zelf ook bloggen, of meer lezen word zelf ook lid !!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts