bijzonder natuurverschijnsel "IJSHAAR"


Gisteravond keek ik even naar RTVDrenthe omdat het over Terhorsterzand ging. En toen op een gegeven moment hadden ze het ook over ijshaar en het ontstaan ervan. Dit was erg bijzonder want het is een zeldzaam natuurverschijnsel.  Meer weten over ijshaar. klik hier

Vanmorgen ging ik samen met mijn man heerlijk aan de wandel op het mooie Dwingelderveld, het was prachtig mooi zonnig weer en natuurlijk maakte ik weer erg veel foto's. En terwijl we zo aan de wandel waren zaten we te kijken of wij ergens ijshaar zouden zien. Ik zei tegen mijn man ach joh we willen het te graag dit gaan wij niet zien hoor!

We hadden even ergens pauze gehouden lekker broodje gegeten en beker warme chocolade melk gedronken en toen gingen we weer door. De zon werd wat minder en we liepen door een stuk bos waar het dus ook nog erg fris was omdat er geen zon was hier, en opeens zagen we iets heel wits, ja het was inderdaad ijshaar.

Wandelen is mooi en gezond, en het voordeel van veel wandelen is ook dat je steeds meer gaat zien in de natuur! En zo dus ook dit mooie natuurverschijnsel.

Wil je ook bloggen? Word dan ook lid van Yoors!